ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Αλ. Τσίπρας: Ζητάμε εκλογές γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλο

"Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, για να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία και αυτό δεν είναι καλός σύμβουλος" λέει στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.



"Δεν ζητάμε εκλογές γιατί βιαζόμαστε να κυβερνήσουμε, αλλά γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλο", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι "η κυβέρνηση πλέον έχει χάσει τα ερείσματά της στην κοινωνία".

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, που μετέδωσε μαγνητοσκοπημένο το τρίτο τμήμα της
συνέντευξης του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι με αυτή την πολιτική "το πρόγραμμα δεν περπατάει" και πως "η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, για να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία και αυτό δεν είναι καλός σύμβουλος".

Σε επίπεδο προτάσεων, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις με σκοπό την αναδιανομή των δημοσίων πόρων, των πόρων του ΕΣΠΑ και την εξυγίανση των τραπεζών.

Όσο για το σχέδιο άρσης της απαγόρευσης πλειστηριασμών, ξεκαθάρισε ότι "όσο υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να πάρουν οι τράπεζες το σπίτι του μεροκαματιάρη. Θα είναι χιλιάδες άνθρωποι έξω από τα σπίτια, που πρόκειται να εκπλειστηριαστούν για να εμποδίσουν την κατάσχεσή του". "Τους πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία του μεροκαματιάρη να πάνε να τους κάνουν σε άλλες χώρες. Όχι στην Ελλάδα", διαβεβαίωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Για το μείζον ζήτημα της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι το βασικό πρόβλημα είναι ότι είναι ακριβός ο όποιος δανεισμός. Συνεπώς, είπε ότι θα διεκδικήσει από την ΕΚΤ μείωση του επιτοκίου δανεισμού. Ενώ για την διαχείριση των κόκκινων δανείων, πρόκρινε την λύση της "νέας σεισάχθειας" μέσα από κούρεμα άνω του 30% και διακανονισμό, ο δανειολήπτης να πληρώνει σε δόσεις το 30% του μηνιαίου εισοδήματός του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως "οι τράπεζες πρέπει να περάσουν υπό κρατικό έλεγχο, μιας που έχουν διασωθεί με λεφτά, που πληρώνει ο φορολογούμενος και τον έλεγχο να έχει το ελληνικό Δημόσιο". Ως εκ τούτου, υπογράμμισε ότι το χρέος θα πρέπει να μοιραστεί ανάμεσα στον δανειολήπτη, τις τράπεζες και το κράτος.

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι "δεν πρέπει να υπάρξει ούτε ένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα". "Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι λοιπον 300.000 νοικοκυριά, που είναι κάτω από το όριο της φτώχειας να έχουν ρεύμα", είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνοντας ότι η χρηματοδότηση θα γίνει από τα κέρδη της ΔΕΗ.

"Δεν θα επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει τριτοκοσμική χώρα", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι "είμαστε στο 2013 και δεν επιστρέψουμε στο 1950".

Δεν υπάρχουν σχόλια: