ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Δ. Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ και Κυβέρνηση ευθύνονται για Χρυσή Αυγή



Επιτέλους το ΚΚΕ ανακάλυψε ποιος φταίει για την άνοδο των νεοναζί. Ποιος άλλος από τον ΣΥΡΙΖΑ; Αχ βρε αθάνατε σεχταρισμέ, θα πείτε. Δεν έχει νόημα αφού ισχύουν μόνον όσα λέει ο φορών τα φαιά της σοφία μέγας Κουτσούμπας. Άλλωστε με αυτά τα εφόδια ξεκίνησε από την ΟΜΛΕ ως νεαρός!
Το τραγουδάει άλλωστε και η γνωστή καλλιτέχνις που για την περίσταση τροποποίησε το σχετικό
τραγούδι της. Θα το διαπιστώσατε και στο βίντεο που παρουσιάζει ως αδιάψευστο στοιχείο  το Ιstologio G. Mosxou!

Ερωτηθείς εάν ευθύνεται ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ο κ. Κουτσούμπας είπε: 

«Βεβαίως αξιωματική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ είναι. Σ' αυτόν αναφέρομαι ευθέως διότι η ανοχή αυτή και η γενική αντιμνημονιακή ρητορεία όπου βρισκόμαστε όλοι μαζί σε κάποιες κινητοποιήσεις από φασίστες και εθνικιστές, ρατσιστές μέχρι δεν ξέρω τι, άλλους επειδή είμαστε ενάντια στο μνημόνιο έδωσε ανοχή και αξιοποίησε η Χρυσή Αυγή αυτό το γεγονός. Όχι ότι το έκαναν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά, δεν λέω αυτό, κάθε άλλο, για να μην παρεξηγηθούμε».

Και συνέχισε:

«Εμείς θεωρούμε ότι όπως βούτυρο στο ψωμί, για να το πω έτσι, της Χρυσής Αυγής υπήρξε η στάση και η ανοχή της κυβέρνησης, των κυβερνήσεων θα έλεγα και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια, με τη θεωρία των δύο άκρων. Και άλλο τόσο αυτή η αφηρημένη, να το πω έτσι, αντιμνημονιακή ρητορική, αντιμνημονιακή πολιτική, τα μέτωπα τα αντιμνημονιακά και λοιπά υπήρξαν επίσης βούτυρο στο ψωμί της ναζιστικής Χρυσής Αυγής» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ μιλώντας στο ρ/σ "Βήμ FM".

 «Έδωσαν τη δυνατότητα να εμφανιστεί ως αντισυστημική δύναμη. Και αυτό υπήρξε με μεγάλη ανοχή κομμάτων όπως η αξιωματική αντιπολίτευση, και άλλων πολιτικών δυνάμεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: