ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μακρινός συγγενής και συνεπώνυμος του βουλευτή της Χ.Α. Κούζηλου ο εκλεκτός ΚΥΠατζής του Ν. Δένδια



ΔΕΙΤΕ εκτίμηση της Νάντιας Βαλαβάνη  του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Από τον Δεκέμβριο του 2012 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τού είχαν επισημάνει ότι είχε εμπλακεί στην υπόθεση της απαγωγής των Πακιστανών, αλλά ο υπουργός τον κάλυψε πλήρως

Μακρινός συγγενής και συνεπώνυμος του βουλευτή της Χ.Α. Πειραιά Κούζηλου ο διευθυντής της ΕΥΠ που είχε την ευθύνη της έρευνας για τα εγκλήματα της Χ.Α. ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜ.ΑΡ. είχαν προειδοποιήσει από τον Δεκέμβριο ότι ο Κούζηλος ήταν ακατάλληλος και επικίνδυνος. 


Ωστόσο υπήρξε πλήρης κάλυψη Δένδια: Αποφάσισε με εχέγγυα αντικειμενικότητας και αμεροληψίας, όπως είπε τότε σε επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ πριν δέκα μήνες.

Στο μεταξύ αποπέμπεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο αστυνομικός, σύνδεσμος της ΓΑΔΑ με την ΕΥΠ για τη Χρυσή Αυγή, ενώ πολιτικά έκθετος είναι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, καθώς από τον περασμένο Δεκέμβριο είχε απλώσει πέπλο προστασίας στον προϊστάμενο της Αντικατασκοπείας της ΕΥΠ και επικεφαλής, μέχρι χθες, των ερευνών για τη Χρυσή Αυγή, Δήμο Κούζηλο. 

Παρ' ότι από τον Δεκέμβριο του 2012 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τού είχαν επισημάνει ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε εμπλακεί κατά το παρελθόν στην υπόθεση της απαγωγής των Πακιστανών, εκείνος τον κάλυψε πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: