ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Οι απολύσεις δεν πρέπει να είναι ταμπού, λέει ο Μακακάκος μας!

Με το τσεκούρι στο χέρι, ο Μακακάκος μας!
 Τα ακούτε εργαζόμενοι στο Δημόσιο; Καθίστε στην πολυθρόνα σας και απολαύστε το χαζοκούτι του MEGA που ουσιαστικά ανοίγει δρόμο και προσφέρει δημόσιο βήμα στον Μακακάκο μας; Ποιος είναι; Ο Μαυρουδούλης μας ντεεε! Που ήταν και Γραμματέας της χουντικής νεολαίας ΕΠΕΝ και γύριζε με το τσεκούρι στο χέρι, στις συγκρούσεις με τους φοιτητές, λόγω ειρηνοποιού χαρακτήρος(!) μέχρι που τον ανακάλυψαν τα παληκαράκια της ΝΔ και τον ενέταξαν στο λόχο των ανανηψάντων ειρηνοποιών, Ρέϊτζερ, Κένταυρών κλπ.

Ανανύφτηκε και είδε εθνικόν φως. Κι από τότε δεν χάνει μέρα να ενεργεί για την διασφάλιση της πατρίδας. Έφτασε μέχρι να εκλεγεί βουλευτής με το κόμμα του Καρατζαφυρέρ. Κι όταν είδε ότι οάει για βούλιαγμα λάκιξε προς την ΝΔ. Για το καλό μας. Και να τώρα που μας βρίσκεται! Οι απολύσεις στο Δημόσιο δεν πρέπει να είναι ταμπού, λέει. Διότι κύριε πως αλλιώς θα προστατευτεί ο φορολογούμενος!

Σε ρόλο «λαγού» λοιπόν, για επικείμενες απολύσεις στο Δημόσιο φαίνεται ότι επιστρατεύτηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης, (ο Μακακάκος μας) ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα του Γ.Γ του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου (ή μήπως μούργου;) και των «παρερμηνευμένων» δηλώσεών του για τον κατώτατο μισθό.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο βουλευτής της ΝΔ τάχθηκε υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο, ανοίγοντας έτσι για μία ακόμα φορά τη συζήτηση για αυτό το κρίσιμο θέμα, που βρίσκεται και στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων με την τρόικα.

«Δική μου θέση είναι ότι οι απολύσεις δεν πρέπει να είναι ταμπού. Οφείλουμε να έχουμε αξιολόγηση, η αξιολόγηση μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμό των εργαζομένων στο Δημόσιο, ανάλογα με τις ανάγκες του» είπε, προσθέτοντας ότι «εκείνοι που δεν είναι απαραίτητοι, ουσιαστικά επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: