ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας κατέρχονται οι Συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες συνταξιούχων

15-12-2011, συνταξιούχοι απ' όλη την Ελλάδα προς το Μαξίμου, αντιμετωπίζουν την Αστυνομία.


Στις 19 Απριλίου έξω από το Μαξίμου, απ’ όλη την Ελλάδα
Σε κινητικότητα βρίσκονται οι συνταξιούχοι της Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής διαμαρτυρίας που ετοιμάζεται για τις 19 Απριλίου στην Αθήνα με αιτήματα που αφορούν την άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει μετά την επιβολή των μνημονιακών μέτρων και την αλματώδη αύξηση των τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, αλλά και την έλλειψη αναγκαίων φαρμάκων.

Σε παμπελοποννησιακή συνάντηση, που έγινε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πύργου την Τετάρτη 13 Μαρτίου οι Συνεργαζόμενες  Ομοσπονδίες των συνταξιούχων ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ), ΟΤΑ, ΝΑΤ και ΤΑΕΟΕΕ αποφάσισαν στις 19 Απριλίου να κάνουν συγκέντρωση έξω από το Μαξίμου και διαμαρτυρία προς τον Πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά μετά την άρνηση των αρμόδιων υπουργών να δεχθούν και να συζητήσουν τα αιτήματα  των συνταξιούχων.

Την ίδια ημέρα έχει προγραμματισθεί συμμετοχή συνταξιούχων απ’ όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: