ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Και οι λαϊκάριοι της Πάτρας στον αγώνα αλληλεγγύης στους πληττόμενους από τα μνημόνια

Φωτογραφία αρχείου.


Σε  συνάντηση  που είχαν σήμερα Σάββατο 23-3-13, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης Βαφέας (αρμόδιος για θέματα λαϊκών αγορών) με τους Προέδρους των λαϊκών αγορών της Πάτρας κκ. Καλούδη Αναστασία Θανόπουλο Αλέκο, Κεπενό Φώτη και Γιαννακόπουλο Δημήτρη, συζήτησαν τρόπους βοήθειας στους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν προβλήματα κάλυψης ακόμη και των στοιχειωδών αναγκών τους.

Στο πλαίσιο αυτό ζητήθηκε από τους προέδρους των λαϊκών αγορών να στηρίξουν τη νέα κοινωνική δομή των δημοτικών συσσιτίων για τους απόρους συμπολίτες. Η ανταπόκριση όλων των Προέδρων υπήρξε θερμή και  αποφάσισαν απο κοινού να στηρίξουν την κανούργια προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Προνοιας και της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού για τα  σισσίτια που διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος και η Ιερά Μητρόπολη. Οι Πρόεδροι δεσμεύτηκαν μια φορά την εβδομάδα να προσφέρουν στο Δήμο Πατρέων τρόφιμα αλλά και ρούχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: