ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Παρήγορες εικόνες μέσα στην ακροδεξιά μαυρίλα του πολιτικού μας συστήματος

Μαθητική παρέλαση στο Περιστέρι Αθηνών. Με την ελληνική σημαία στα χέρια, ανεξαρτήτως χρώματος!
Στην οδό  Ρ. Φεραίου Πάτρας.
Έγχρωμοι πολίτες της χώρας μας με την ελληνική σημαία στα χέρια τους!
Όταν παρελαύνουν μαθητές με δέρμα άλλου χρώματος και μάλιστα βρίσκονται στην κεφαλή του τμήματος, αυτό δείχνει πως ένα μέρος της κοινωνίας μας έχει κάνει ένα άλμα μπροστά. 

Φαντάζουν ξεθωριασμένες οι εικόνες που έδειχναν τον νεαρό Αλβανό μαθητή να κρατά την ελληνική σημαία και να σηκώνεται σάλαγος από τους λάτρεις του μεσαίωνα των πολιτικών και κοινωνικών αντιλήψεων.

Τότε η αριστερά σύσσωμη είχε κατ΄ επανάληψη καταγγείλει την καλλιέργεια ακροδεξιών αντιλήψεων και ρατσιστικών πρακτικών. Σήμερα στο Περιστέρι Αθηνών παρέλασε σημαιοφόρος έγχρωμος μαθητής και αυτό μας τονίζει ακόμη πιο πολύ πως οι αναχρονιστικές αντιλήψεις περί διαχωρισμού των ανθρώπων ανάλογα με το χρώμα του δέρματός τους είναι κτήμα των φασιστοειδών του ναζιστικού κόμματος και μόνον.

Ακόμη όμως πιο πολύ χτυπητή πολιτιστική διαφορετικότητα της κοινωνίας μας είναι έγχρωμος μικροπωλητής στην Πάτρα να πουλάει ελληνικές σημαίες λίγα μέτρα απόσταση από την οδό Αγ. Ανδρέου που διεξάγονταν η παρέλαση για την εθνική παλιγγενεσία!

Κι αυτές οι εικόνες είναι παρήγορες μέσα στην ακροδεξιά μαυρίλα του πολιτικού συστήματος, με την κυβέρνηση των μερκελιστών στη χώρα μας να αποδέχεται την πρόταση των ναζί της ΧΑ να είναι μόνον οι Έλληνες την καταγωγή που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ως αξιωματικοί στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια: