ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Κύριε Ρεχάγκελ, τα στερνά τιμούν τα πρώτα!

Φωτογραφία αρχείου.


Δήλωση του Βουλευτή Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. για την άρνηση των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδος να συναντήσουν τον Ότο Ρεχάγκελ
Ο βουλευτής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γιώργος Πάντζας, με μία λαϊκή ρήση που στην χώρα μας, αναφέρεται στο ήθος των πολιτών απάντα στον πρώην Γερμανό προπονητή της Εθνικής και συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές μας που αρνήθηκαν να μπουν στο κάδρο της κάθαρσης των ανομημάτων της Μέρκελ που [αντί τρόπο προσπαθεί να εκλεγεί και πάλι, χειραγωγώντας και τον αθλητισμό στη χώρα μας.

Στην δήλωση του εκλεκτού και αξιαγάπητου αγωνιστή Γιώργου Πάντζα αναφέρονται τα παρακάτω:  

«Θέλω να συγχαρώ τους λεβέντες ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, που μας χάρισαν το ευρωπαϊκό κύπελλο το 2004, για την άρνησή τους να συναντηθούν με τον κ. Ρεχάγκελ.

Η απόφασή τους είναι απόλυτα δικαιολογημένη, διότι ο κ. Ρεχάγκελ δεν είναι πλέον ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος αλλά εκπροσωπεί την κα Μέρκελ και το 4ο Ράιχ.

Κύριε Ρεχάγκελ, «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: