ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο Θαν. Νταβλούρος τελικά έμεινε ο μόνος που στήριζε από την Αχαΐα το σχέδιο “Aθηνά”

Ε, τώρα, μετά την... παλικαριά σου κυρ Θανάση μας, πως να μη σου θυμίσει το ISTOLOGIO την άλλη παλικαριά της μαϊμούς προς το λιοντάρι, που το  απειλούσε ότι θα το γ.......σει εάν το συναντούσε διότι κλπ κλπ!


Δήλωση της Μαρίας Κανελλοπούλου με υπενθύμιση του ρόλου του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου, αναφερόμενη στο σχέδιο “Αθηνά”, το οποίο δεν συμπλήρωσε την πλειοψηφία των 151 εδρών, στηλίτευσε την θέση του βουλευτή της ΝΔ Θαν. Νταβλούρου που απειλούσε με απόσυρση της ψήφου του, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό  SuperB, ενώ παράλληλα έκανε την παρακάτω δήλωση, σχετικά με το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας της τροπολογίας:

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Νταβλούρος έμεινε τελικά να ψηφίζει μόνος του από την Αχαΐα την τροπολογία για το σχέδιο “Αθηνά” και να είναι ο μόνος Αχαιός που στήριξε την εύθραυστη σχετική πλειοψηφία των 148 ψήφων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έδωσε τη μάχη του προσπαθώντας να συντονίσει τον αγώνα της ακαδημαϊκής κοινότητας και των τοπικών κοινωνιών. Έναν αγώνα δύσκολο, που ξεπουλήθηκε συχνά από τοπικούς παράγοντες και παραγοντίσκους μέσα σε υπουργικά γραφεία και κάτω από τραπέζια.

Δεν μπορούμε παρά να συνεχίσουμε τον αγώνα για να μην εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα. Για μία ακόμα φορά υπενθυμίζουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι αντιπροσωπεύει την ενότητα του κράτους και του λαού. Ενός λαού που έχει πληρώσει και ξαναπληρώσει την 3βάθμια εκπαίδευση για να δει τα παιδιά του να προοδεύουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: