ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Αυτή κι αν δεν είναι αριστερά της ευθύνης!!!

Μα να αφήσουν τα δικά τους παιδιά αβόλευτα;


Φροντίζει για τα δικά της παιδιά και η ΔΗΜΑΡ
Δεν μου πάει η καρδιά να μην σχολιάσω το πώς αντιλαμβάνονται εκεί στη ΔΗΜΑΡ την στελέχωση του δημόσιου τομέα για την διακυβέρνησή του και κατ’ επέκταση την διοίκηση ενός από τους σοβαρότερους τομείς. Αυτού της δημόσιας υγείας. Εν προκειμένω των νοσοκομείων που προέκυψαν από τις συνενώσεις.

Το έγγραφο που δημοσιεύεται παρακάτω είναι αποκαλυπτικό των προθέσεων στελεχών αυτού του κόμματος. Και αναρωτιέμαι πραγματικά με απορία. Μα τόσο γρήγορα αλλοτριώθηκαν, αυτοί που έσκιζαν τα ρούχα τους για την αποκομματικοποίηση του δημόσιου τομέα; Αυτοί δεν ήσαν, που ως μέλη του ΣΥΝ οι περισσότεροι, προέβαιναν σε καταγγελίες με στεντόρεια φωνή για την χρήση του δημοσίου από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ για κομματικούς σκοπούς; Αυτοί δεν ήσαν που μιλούσαν για ανεξαρτησία του δημόσιου τομέα;

Το έγγραφο που θα διαβάσετε πιο κάτω δημοσιεύτηκε στην ΑΥΓΗ της Κυριακής, σήμερα 24-3-13 και αποτελεί εσωκομματική ενημέρωση, προερχόμενη από την ΔΗΜΑΡ και υπογράφεται από τον Δημήτρη Χατζησωκράτη, εξ απορρήτων του προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη.

Τούτο σημαίνει ότι είναι υπόψη της ηγεσίας του κόμματος αυτού, που αυτοχαρακτηρίζεται ως αριστερά της ευθύνης, στηλιτεύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως ανεύθυνο.

«Θέμα:
Στις 27-3-13 λήγει η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εγκατάσταση των διοικητών  (87) και υποδιοικητών (93)  όλων των νοσοκομείων της χώρας.

Αγαπητοί-ές σύντροφοι-φισσες,

Προκηρύχθηκαν οι θέσεις για την εγκατάσταση των διοικητών (87) και υποδιοικητών (93)  όλων των νοσοκομείων της χώρας σύμφωνα με τον Νόμο 4052/12. Προκηρύχθηκαν και οι θέσεις όσων έχουν διορισθεί στο εννεάμηνο της τρέχουσας διακυβέρνησης της χώρας. Οι αιτήσεις για κάλυψη των θέσεων πρέπει να γίνουν μέχρι τις 27-3-13 στα οικεία νοσοκομεία ή στα οικεία  ΠΥΔΕ. Πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα υπάρχει δυνατότητα άλλης υποψηφιότητας.

Σας στέλνουμε συνημμένο τον κατάλογο των νοσοκομείων, όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις τους, όπου εμφανίζονται και οι θέσεις διοικητών, υποδιοικητών. Φροντίστε να κατατεθούν εγκαίρως οι υποψηφιότητες.

Αποστείλατε σε μας αμέσως μετά τα ονόματα και τα βιογραφικά των υποψηφίων που κατέθεσαν αιτήσεις και για ποιο νοσοκομείο.

Με σ.χ.
Δ. Χατζησωκράτης».

Επεξήγηση του ISTOLOGIO G. MOSXOU σ.χ. ίσον:

 (σ)υντροφικοί
(χ)αιρετισμοί.

Τουλάχιστον για τους τύπους κράτησαν το κομμουνιστογενές στον χαρακτήρα των χαιρετισμών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: