ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Πρωτοφανείς αθλιότητες xρυσαυγιτών βουλευτών βράδυ έξω από τον τηλεοπτικό Mega

Ρατσιστικές αθλιότητες χθες το βράδυ από ναζιστές της ΧΑ στην πρόσοψη του κτιρίου του MEGAtv.


Σε πρωτοφανείς αθλιότητες προχώρησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που ηγήθηκαν συγκέντρωσης μερικών εκατοντάδων θιασωτών τους έξω από το Μega. Διαμαρτυρόμενοι, υποτίθεται, για τα τουρκικά σήριαλ εξαπέλυσαν οχετό ύβρεων κατά του τηλεοπτικού σταθμού.
 «Πατρίς Θρησκεία, Ορθοδοξία, γαμ…ται το Μega και η Τουρκία» ήταν ένα απ’ αυτά, καθώς και «Σκατά σκατά στον τάφο του Κεμάλ».

 Οι «κόσμιες» διαμαρτυρίες κορυφώθηκαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Παππάς κατούρησε έξω από την είσοδο του καναλιού… Αμέσως το ανακοίνωσε υπερηφάνως στο κοινό του, το οποίο φώναζε εν χορώ «Τσεκούρι και φωτιά στα τούρκικα σκυλιά».
 Λίγα λεπτά χθες πριν τις 19.30, οι βουλευτές του κόμματος Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος. Αρτέμις Ματθαιόπουλος και Ελένη Ζαρούλια ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να περάσουν μέσα στο κτίριο για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στη διοίκηση του καναλιού.

 Όταν τους επέτρεψαν, αντί να περάσουν, στάθηκαν έξω από την πόρτα και άρχισαν να πετάνε κεσέδες με ταραμά και μια καμένη τούρκικη σημαία βγάζοντας κραυγές και βρίζοντας «γ@μ@ το σπίτι σας, γ@μ@».

 Στη συνέχεια επέστρεψαν στη Μεσογείων όπου παρέμειναν για λίγη ώρα ακόμη, άναψαν καπνογόνα και μετά αποχώρησαν για να επιστρέψουν στα δικά τους γραφεία που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, επί της Μεσογείων.

 (Πηγή: iefimerida.gr - aixmi.gr legt.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: