ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Τους… κέρασαν χημικά στην Πάτρα τους ΣΥΡΙΖΑίους!

Από τα σημερινά επεισόδια στην οδό Κολοκοτρώνη Πάτρας.


Και όμως ο επικεφαλής της Αστυνομίας διαβεβαίωνε περί του αντιθέτου!
Ένα ακόμη στιγμιότυπο.


Με χημικά υποδέχθηκαν και φέτος του διαδηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Πάτρα, λίγο πριν ξεκινήσει η συμμετοχή τους, μετά το τέλος της επετειακής παρέλασης, παρόλο που υπήρξε η διαβεβαίωση από τον επικεφαλής αξιωματικό ότι τα ΜΑΤ δεν θα κάνουν ρίψη.

Η ασυδοσία που ευνοεί ο υπουργός Δημ. Τάξης προς τις δυνάμεις καταστολής έκανε το θαύμα της! Ο επικεφαλής αγνοήθηκε κι έτσι πάλι φέτος η μεν Μαρία Κανελλοπούλου βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας με εμετούς,  βγήκε νοκ άουτ για δεύτερη φορά από χημικά των παλικαριών του Δένδια, ο δε Β. Χατζηλάμπρου επίσης βουλευτής Αχαΐας του ιδίου κόμματος, αλώβητος από τα παιδιά του υπουργού Δημόσιας Αταξίας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,  έσπευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για να καταθέσει διαμαρτυρία.

Η παρέλαση των διαμαρτυρομένων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που προέβησαν σε διαμαρτυρία συμπαράστασης υπέρ του πληττόμενου κυπριακού λαού, πραγματοποιήθηκε και έτυχε χειροκροτημάτων από το κοινό. Προηγείτο πανό με την κυπριακή και ελληνική σημαία.   
















Δεν υπάρχουν σχόλια: