ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Άβουλοι και άμοιροι παρακολουθούν κλείνοντας τα ματιά στην κατάρρευση της οικονομίας

Θεέ μου δώσε φώτιση στην τρόικα να μην με βάλει να πάρω τα νέα μέτρα κι εγώ θα κάνω το τάμα μου! Θα σ' ανάψω μία λαμπάδα κουρεμένη από τη Μέρκελ...


ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Να εξηγήσουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ γιατί συνεχίζουν να στηρίζουν το μνημόνιο της καταστροφής
«Κλείνουν τα μάτια μπροστά στην κατάρρευση της οικονομίας, την πρωτοφανή ανεργία και τα χιλιάδες λουκέτα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου, λέγοντας πως η κυβέρνηση είναι «ανήμπορη» να προβάλλει την οποιαδήποτε διεκδίκηση απέναντι στην τρόικα» και μοιραία «τα χειρότερα έρχονται». 

Τα παραπάνω τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ενόψει του νέου κύκλου διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών, ενώ «μοναδική πυξίδα της κυβέρνησης είναι τα συμφέροντα των δανειστών και δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά για να τα ικανοποιήσει.

Τόσο τα δημοσιεύματα σχετικά με τις παλαιότερες συζητήσεις για κούρεμα στις καταθέσεις και στην Ελλάδα, όσο και η ίδια η απόφαση για το κυπριακό κούρεμα με τη σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης, καθιστά σαφές ότι τα χειρότερα έρχονται», επισημαίνει στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, καλεί τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, «αντί να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα διαφοροποιηθεί επικοινωνιακά περισσότερο από την κυβερνητική γραμμή, να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί συνεχίζουν να στηρίζουν το μνημόνιο της καταστροφής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: