ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ποια είναι τα φασιστοειδή που προκάλεσαν την ένταση στην συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ;

Λίγο μετά την αναίτια ρίψη χημικού από άνδρα των ΜΑΤ, στην οδό Κολοκοτρώνη Πάτρας.


Η ηγεσία της ΕΛΑΣ στην Αχαΐα αρνείται και δηλώνει ότι δεν υπήρξε εντολή για χρήση χημικών!
 Σε ένορκη Διοικητική Εξέταση για την αποκάλυψη των συνθηκών βάσει των οποίων έγινε η ρίψη χημικού κατά της συγκέντρωσης πολιτών προσκείμενων στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και άλλων αριστερών κινήσεων, χθες στην οδό Κολοκοτρώνη, λίγο μετά την λήξη της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης κι ενώ οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες περίμεναν να παρελάσουν, όπως είχε συμφωνηθεί, προχωρά η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Ο ταξίαρχος κ. Κυριακόπουλος δηλώνει πως δεν είχε δοθεί εντολή για ρίψη χημικών, ο επικεφαλής της αστυνομικής επιχείρησης  δήλωσε νωρίτερα ότι δεν υπάρχει πρόθεση για κάτι τέτοιο. Τελικά ποιος έδωσε, εάν εδόθη, εντολή; Ποιοι κινούν τα νήματα μηχανισμών μέσα στο αστυνομικό σώμα;  Ποιοι θέλουν να έρχεται αντιμέτωπη η Αστυνομία με τους πολίτες, ακόμη και όταν πρόκειται για διαμαρτυρίες που στηρίζουν την εθνική ταυτότητα των πολιτών και ατσαλώνουν τις σχέσεις του ελληνικού λαού με τον πληττόμενο κυπριακό λαό;  Ποια είναι τα φασιστοειδή που δρουν στους κόλπους της ΕΛΑΣ προκαλώντας τους πολίτες;

Ερωτήματα τα παραπάνω που αναμένουν απάντηση. Εξ ου και το ενδιαφέρον της αριστεράς για γρήγορο ξεκαθάρισμα και αποκάλυψη του δράστη ή των δραστών στην ΕΛΑΣ Αχαΐας και συγκεκριμένα στο αμαρτωλό Σώμα των ΜΑΤ, για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει ζητήσει την διάλυσή τους. Μην ξεχνάμε ότι το ναζιστικό κόμμα της ΧΑ από εκεί κυρίως έχει αντλήσει την δύναμή του.

Για το προκλητικό συμβάν εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας, Σύλλογοι Φοιτητών της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που πλήττονται από το Σχέδιο Αθηνά και πλήθος Πατρινών πολιτών, καθώς και άλλες αριστερές πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις βρέθηκαν στο δρόμο για να διαδηλώσουν ειρηνικά για την καταστροφική μνημονιακή πολιτική και το περήφανο ΟΧΙ του Κυπριακού λαού, μετά το τέλος της καθιερωμένης παρέλασης. Οι Ειδικές Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. αναίτια εμπόδισαν την ειρηνική πορεία που είχε προαναγγελθεί και χωρίς να έχουν προκληθεί, επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους πολίτες ρίχνοντας δακρυγόνο, προκαλώντας νέα ένταση και αναπνευστικά προβλήματα στον κόσμο που βρισκόταν στην περιοχή.

Προκαλεί οργή και αγανάκτηση η ευκολία με την οποία κάνουν χρήση χημικών οι αστυνομικές δυνάμεις αγνοώντας επιδεικτικά ότι πρόκειται για επικίνδυνα χημικά που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών. Ο στόχος τους ήταν προφανής, να διαλύσουν τη συγκέντρωση και ν’ αποτρέψουν τη συμμετοχή των Πατρινών στην ειρηνική διαδήλωση, δημιουργώντας κλίμα φόβου και τρομοκρατίας.

 Μετά την ολοκλήρωση της πορείας, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας με επικεφαλής τους δύο βουλευτές του νομού, Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλη Χατζηλάμπρου, μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας όπου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον τρόπο που χειρίστηκε η αστυνομία την κατάσταση που δημιουργήθηκε και κυρίως για την αναίτια ρίψη του δακρυγόνου. Εκεί συναντήθηκαν με τον αστυνομικό διευθυντή ταξίαρχο κ. Κυριακόπουλο και τον αξιωματικό κ. Κόντη οι οποίοι διαβεβαίωσαν ότι δεν υπήρξε από την πλευρά της αστυνομίας καμία εντολή για τη χρήση χημικών και ζήτησαν συγνώμη από τους πολίτες για αυτή την ενέργεια. Επίσης, δήλωσαν ότι θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διερευνήσουν τι ακριβώς συνέβη και να αποδοθούν ευθύνες για αυτό το γεγονός».

Οργισμένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου μετά το χημικό που έσκασε δίπλα της, προκαλώντας της αναπνευστικά προβλήματα και εμετό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: