ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Στήθος με στήθος με ΝΔ και μικρή διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε νέα δημοσκόπηση

Στην ώρα της κάλπης θα γίνει η μεγαλύτερη δημοσκόπηση!




Στην παράσταση νίκης  το 46,6% πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα έλθει πρώτο κόμμα, έναντι  39,7% που εκτιμά ότι η ΝΔ θα κερδίσει


Στήθος με στήθος (για την ακρίβεια πρωτοπορία κατά 0,1%  υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ)  δείχνει η  δημοσκόπηση της MARC για το Έθνος της Κυριακής στην εκτίμηση ψήφου. Πλην όμως, κι αυτό είναι σημαντικό, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζει να επικρατεί στο ποιοτικό στοιχείο της παράστασης νίκης, ενώ τουναντίον η ΝΔ παραμένει καθηλωμένη στη δεύτερη θέση.

Συγκεκριμένα
  ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προηγείται με 27,9% ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει 27,8%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 11,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, το ΠΑΣΟΚ με 6,8%, το ΚΚΕ με 5,95%, η ΔΗΜΑΡ με 5,5% και το "άλλο κόμμα" με 7,6%.

Στην παράσταση νίκης  το 46,6% πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα έλθει πρώτο κόμμα, έναντι  39,7% που εκτιμά ότι η ΝΔ θα κερδίσει.

Εντυπωσιακό είναι πάντως ότι αν και το  63,5% υων ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της παραμονής στο ευρώ,  το 48% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της επιστροφής στη δραχμή έναντι  41,6% που τάσσεται υπέρ του ευρώ.

Ελάχιστα 24ωρα πριν από την έλευση της Τρόικα στην Αθήνα, οι υπουργοί της τρικομματικής κυβέρνησης κρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους μέσα από μία νέα δημοσκόπηση.
Σύμφωνα με την έρευνα της MARC για την εφημερίδα «Εθνος», την πρώτη θέση εξασφαλίζει με μεγάλη διαφορά ο Γιάννης Στουρνάρας, έστω κι αν η καρέκλα του υπουργού Οικονομικών αυτή την εποχή θεωρείται «ηλεκτρική». Ο κ. Στουρνάρας, σε ποσοστό 30% των ερωτηθέντων θεωρείται ότι συμβάλει σημαντικά στην αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου, ενώ ακολουθεί ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης (19,5%), ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας (12,7%), η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη (12,2%) και την πρώτη πεντάδα κλείνει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος με 11,2%.

Την πρώτη δεκάδα ολοκληρώνουν τρεις γαλάζιοι βουλευτές και δύο της ΔΗΜΑΡ, κατά σειρά οι: Αντώνης Ρουπακιώτης, Γιάννης Βρούτσης, Αντώνης Μανιτάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Σε άλλη δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύει η Realnews, έξι στους δέκα Έλληνες φοβούνται «κούρεμα» καταθέσεων και στην χώρα μας.

Το ποσοστό που απαντά μάλλον ή σίγουρα ναι στο κίνδυνο να «κουρευτούν» οι καταθέσεις φτάνει στο 61% ενώ 72,9% όσον ρωτήθηκαν εκτιμούν ότι δεν υπάρχουν κόμματα στην Βουλή που να τους έχουν πείσει ότι διαθέτουν plan B για έξοδο της χώρας από την κρίση σε περίπτωση ρήξης με την Τρόικα.

(Πηγή: www.iefimerida.gr www.madata.gr www.thebest.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: