ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με 3,5% διαφορά από τη ΝΔ, εκτός Βουλής η ΔΗΜΑΡ

Φωτογραφία αρχείου.


Στην πρόθεση ψήφου οι 3 στους 10 ψηφοφόρους δηλώνουν αναποφάσιστοι

Πρώτο κόμμα εξακολουθεί να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που εμφανίζει 1,1% διαφορά από τη ΝΔ, σε νέα πανελλαδική δημοσκόπηση, ενώ για πρώτη φορά η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να τίθεται εκτός Βουλής εάν γίνονταν εκλογές σήμερα . Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η ΧΑ και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΑΝΕΞΕΛ και ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιο Πατρών, στο πλαίσιο του μαθήματος «Στατιστική των Επιχειρήσεων», σε δείγμα 800 ατόμων άνω των 18 ετών, στο διάστημα 21-27 Μαρτίου 2013, με στόχο την άσκηση των προπτυχιακών φοιτητών σε θέματα δειγματοληψίας και στατιστικής ανάλυσης.
 
Από την μελέτη του προφίλ των αναποφάσιστων ανάλογα με το προφίλ των ψηφοφόρων των κομμάτων και με κατάλληλη αναγωγή προκύπτει η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με διαφορά 3,5% από τη ΝΔ. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η ΧΑ και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ.

Συγκεκριμένα χωρίς αναγωγή στους αναποφάσιστους (30,5%) ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ λαμβάνει 18,2%, η ΝΔ 17,1%, η ΧΑ 8,6%, το ΠΑΣΟΚ 7,8%, το ΚΚΕ 5,3%, οι ΑΝΕΞΕΛΛ. 5%, η ΔΗΜΑΡ 1,9%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%, Δημιουργία Ξανά 0,6%, Οικολόγοι – Πράσινοι 0,4%, ΕΠΑΜ 0,3%, Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας 0,2%. Άλλο κόμμα 5,1%. Άκυρο-λευκό 0,6%.

Η έρευνα θα διεξάγεται στο και στο επόμενο διάστημα των τριών εβδομάδων, όπου στο τέλος θα ανακοινωθούν τα συνολικά αποτελέσματα με αναγωγή στους αναποφάσιστους.

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που έχει διενεργήσει και δημοσιοποιήσει το Πανεπιστήμιο Πατρών έχουν επιβεβαιωθεί κατά το παρελθόν και θεωρούνται αποτέλεσμα σοβαρής, επιστημονικής εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: