ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό των αποστράτων και των εν ενεργεία τάσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

19-10-2011. Πάτρα, απόστρατοι σε πορεία διαμαρτυρίας.


Δημ. Στρατούλης: Στόχος της κυβέρνησης μισθοί των 150 ευρώ, όπως τα επίπεδα Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης
«ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ, ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ παρεμβάσεις, θα διεκδικήσουμε την αποκατάσταση όλων των αδικιών και προσβλέπουμε στη συνεργασία με όλες τις Ενώσεις των Αποστράτων και των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων» τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, σήμερα δηλώνοντας την συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στους εν ενεργεία και τους αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων κατά την συνάντηση που είχε με το Συντονιστικό Συμβούλιο των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών.

Ο Αλ. Τσίπρας επισήμανε σχετικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ «από θέση αρχής εναντιώνεται στις περικοπές μισθών και συντάξεων, που επιβάλλουν οι μνημονιακές πολιτικές και θεωρεί απαραίτητη την άμεση απεμπλοκή από αυτές».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, πρόσθεσε ο Αλ. Τσίπρας, αναγνωρίζει ότι μέσα στο πλαίσιο αυτό, οι απόστρατοι και οι εν ενεργεία αξιωματικοί έχουν υποστεί δυσανάλογα μεγάλες περικοπές και τόνισε ότι οι ρυθμίσεις αυτές πρέπει να ανατραπούν και να αποτραπεί κάθε νέα περικοπή.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε την ανάγκη αναθεώρησης των αποφάσεων της κυβέρνησης, ώστε να αποκατασταθεί η δυνατότητα αξιοπρεπούς επιβίωσης των στρατιωτικών και των οικογενειών τους.

Δημ. Στρατούλης: Στα 150 ευρώ ο μισθός

Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Στρατούλης, με αφορμή την κατάργηση του επιδόματος γάμου από την 1η Απριλίου, μεθαύριο Δευτέρα, τονίζει ότι η κυβέρνηση σφαγιάζει ακόμα περισσότερο τον ήδη μειωμένο κατώτερο μισθό μέτρο που θα πλήξει περίπου 500.000 εργαζόμενους ενώ ταυτόχρονα καταργείται ουσιαστικά η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση και πλέον ο κατώτατος μισθός  θα καθορίζεται με αποφάσεις του εκάστοτε Υπουργού Εργασίας.

«Η κυβέρνηση ήδη ετοιμάζει να εξαγγείλει προγράμματα απασχόλησης με μισθούς 470 και 430 ευρώ το μήνα δηλαδή 20-30% μειωμένο από τον ήδη μειωμένο κατώτερο μισθό», αναφέρει ο Δημ. Στρατούλης και συμπληρώνει: «στόχος είναι να φτάσει στα επίπεδα των χωρών της ανατολικής και κεντρικής Ευρώπης, δηλαδή στα 150 ευρώ μηνιαίως».

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Την Κυριακή αύριο στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση, υπό την αιγίδα συνδικάτων και κοινωνικών κινημάτων, «για αλληλεγγύη στον κυπριακό λαό αλλά και για να υπερασπίσουν τη δουλειά και το ψωμί τους, καθώς και το μέλλον των παιδιών τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: