ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες έφθασαν στα άκρα τους και αύριο ξαναβγαίνουν στις πλατείες

Φωτογραφία αρχείου. Από την "Αχαΐκή Τράπεζα"


Βίντεο: Να τι έλεγε ο Αντ. Σαμαράς ως αντιπολίτευση!
 
Στην Αθήνα το ραντεβού είναι για τις 6.30 μμ στο Σύνταγμα - Στην Πάτρα για τις 6 μμ στην πλ. Γεωργίου
Συναγερμός έχει σημάνει στη λαϊκή τάξη, που αύριο το απόγευμα επιστρέφει στις πλατείες της διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα. ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, πρωτοβάθμια σωματεία, κινήσεις και συντονιστικά σωματείων συμμετέχουν στην αυριανή επιστροφή των διαμαρτυρομένων στις πλατείες. Στην Πάτρα το ραντεβού είναι για τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου, στην Αθήνα για τις 6.30 στο Σύνταγμα.

Κάλεσμα από το facebook στην Πάτρα

Το κίνημα της πλατείας επιστρέφει αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 6 μ.μ. και στην Πάτρα. Το ραντεβού δίνεται στην πλατεία Γεωργίου και ήδη η κινητοποίηση και μέσω διαδικτύου έχει ξεκινήσει.
Σχετικό κάλεσμα απευθύνεται μέσω του facebook. Στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για την κινητοποίηση αναφέρεται:

«Με σύνθημα “Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες. Φτάνει πια!”, οι πλατείες της Ελλάδας παίρνουν τη σκυτάλη από τους Πορτογάλους και την Κυριακή 31 Μαρτίου επιστρέφουν στην πλατεία Συντάγματος στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα! Η Πορτογαλία δείχνει το δρόμο! Τι περιμένουμε; Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες, ως εδώ! Κι αν μια φράση συμπυκνώνει αυτά που ζητάμε αυτή είναι αντίσταση-αλληλεγγύη-αξιοπρέπεια».

Η ΓΣΕΕ καλεί στις πλατείες

Η ΓΣΕΕ αποφάσισε τη συμμετοχή της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στο Σύνταγμα στις 6:30 μ.μ. και γιαυτό εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση-κάλεσμα:

«Τα γεγονότα στην Κύπρο και οι δραματικές αποφάσεις των ευρωπαίων ισχυρών καταστρέφουν την οικονομία και την κοινωνία, με πρώτα θύματα τους εργαζόμενους στην Κύπρο, γι΄αυτό δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορους τους Έλληνες εργαζόμενους, που βιώνουν τη σκληρή πραγματικότητα των μνημονίων.

Καλούμε όλες τις οργανώσεις μέλη μας και συνολικά όλους τους εργαζόμενους, να δώσουν δυναμικό παρόν αλληλεγγύης στον κυπριακό λαό, διατρανώνοντας ταυτόχρονα την αντίθεσή τους, στη συνέχιση των αδιέξοδων πολιτικών επιλογών που εφαρμόζονται στην Ελλάδα.

Αυτή η πολιτική είναι ένοχη για τη συνεχιζόμενη ύφεση, για την εκτίναξη της ανεργίας στα ύψη, για τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την κατεδάφιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.

Με την παρουσία μας θέλουμε να δηλώσουμε την αγωνιστική μας διαθεσιμότητα, να μην αποδεχθούμε την κατάργηση της Εθνικής Σύμβασης αλλά και συνολικά των Συμβάσεων καθώς και την απαξίωση των συνδικάτων και του ρόλου τους, με αντισυνταγματικές αντιδημοκρατικές και καταχρηστικές διαδικασίες επιβολής ανάλγητων πολιτικών, που θέλουν να διαλύσουν ότι έχει απομείνει από τα συμβατικά δικαιώματα των εργαζομένων».

Η ΑΔΕΔΥ καλεί στις πλατείες

H Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε να διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013, στο Σύνταγμα, ώρα 6:30μ.μ., ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου, τα απάνθρωπα και βίαια μέτρα που συναποφασίζουν Κυβέρνηση και Τρόικα. Τα δε παραρτήματά της θα συμμετάσχουν στις κατά τόπους συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

 «Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους υπαλλήλους να δώσουν το μεγάλο παρών, δηλώνοντας δυναμικά και ανυποχώρητα την αντίθεσή τους, στα μέτρα της Τρόικας και της συγκυβέρνησης που οδηγούν στην βαρβαρότητα της διαθεσιμότητας και των απολύσεων και των μετατάξεων, με την δήθεν αξιολόγηση των εργαζόμενων.

 Να αντισταθούν στο σχέδιο της διάλυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών, με τη συνέχιση των πρωτοφανών περικοπών στην υγεία, την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση, την εξαφάνιση των εργασιακών σχέσεων και του ξεθεμελιώματος του κοινωνικού κράτους. Όλοι στο Σύνταγμα την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, ώρα 6:30 μ.μ. Μπορούμε με τον αγώνα μας να ανατρέψουμε την πολιτική κυβέρνησης και τρόικας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: