ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αυξημένη δραστηριότητα της Μ. Κανελλοπούλου αυτό το Σαββατοκύριακο στο νομό Αχαΐας

Φωτογραφία αρχείου.


Επιδιώκει ενεργητικότερη παρέμβαση στα κοινά του νομού και καλεί μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε αμφίδρομη ενημέρωση. - Επόμενος σταθμός η Κάτω Αχαΐα
Συναντήσεις με τον δήμαρχο Τριταίας Αχαΐας, με το Συντονιστικό ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κάτω Αχαΐας και με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, αλλά και περιοδεία στην Κάτω Αχαΐα, όπως και συμμετοχή στη συζήτηση για τα αγροτικά θέματα Τριταίας, θα έχει το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο  της δραστηριότητας της η βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρίας Κανελλοπούλου.

Αναλυτικότερα, για το Σάββατο 30-3-2013:
13.00 συνάντηση με το Δήμαρχο Ερυμάνθιας κ. Καρπή, για θέματα αναπτυξιακών δομών και δομών υγείας.
19.30 συμμετοχή σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τα αγροτικά θέματα στην Τριταία.

Την Κυριακή 31-3-2013:
12:00 περιοδεία στην Κ. Αχαΐα
12:30 συνάντηση με το Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κάτω Αχαΐα
14:30 συνάντηση με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρα, κ. Αμπαζή.

Μήνυμα Κανελλοπούλου στο κόμμα

Στο μεταξύ στο πλαίσιο της επιδίωξής της για ενεργητικότερη παρουσίας της, η Μαρία Κανελλοπούλου απηύθυνε μήνυμα προς τους Συντονιστές και τα Συντονιστικά των Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας, που κοινοποίησε προς τα μέλη των Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με το οποίο ζητά αμφίδρομη ενημέρωση για καλύτερη και αποτελεσματικότερη παρέμβασή της στα κοινά της Αχαΐας.

Στο μήνυμά της αναφέρονται ειδικότερα τα παρακάτω:  

«Αγαπητές συντρόφισσες, αγαπητοί σύντροφοι,

Ο πολιτικός χρόνος είναι πια τόσο πυκνός, ώστε η συστηματική ενημέρωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ από τη βάση και το αντίστροφο να καθίσταται πολλές φορές δύσκολη.

Η αναγκαιότητα παρουσίας μου στη Βουλή καθώς και το αναγκαστικά ασυνεχές της παρουσίας μου στην Αχαΐα με ωθούν να ερευνήσω αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας με τις οργανώσεις του Νομού, με βάση την ατζέντα των οποίων άλλωστε, παρεμβαίνω, εκτός των άλλων, και στο Κοινοβούλιο.

Επειδή λοιπόν πιστεύω ότι μόνο αυτή η αμφίδρομη ενημέρωση βουλευτή και βάσης μπορεί να αποφέρει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, ξεκινώ άμεσα, με βάση φυσικά και τις διαθεσιμότητες και τις δυνατότητες των Τ.Ο. του κόμματος, προγραμματισμένες και συστηματικές συναντήσεις με όλα τα Συντονιστικά, όλων των Οργανώσεων της Αχαΐας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, έχω βεβαίως συμμετάσχει σε πάρα πολλές τέτοιες συσκέψεις. Η συστηματοποίηση της επικοινωνίας, όμως, και ιδιαίτερα στη νέα αυτή κρίσιμη περίοδο των ραγδαίων ευρωπαϊκών ανακατατάξεων , απαιτεί τη διοργάνωση ενός νέου, συστηματικού κύκλου συναντήσεων.

Οι συναντήσεις θα κανονίζονται με τους συντονιστές, κατά κύριο λόγο, προς το τέλος κάθε εβδομάδας, τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ξεκινήσαμε “επίσημα” αυτόν τον κύκλο συσκέψεων με το Συντονιστικό της Τ.Ο Καλαβρύτων την Κυριακή 24.3.2013 και συνεχίζουμε την Κυριακή 31.3.2013 με το Συντονιστικό της Τ.Ο. της Κάτω Αχαΐας (Δήμου Δύμης)
Αναμένοντας τις συζητήσεις με όλους και όλες σας
                                                                                                         Μαρία Κανελλοπούλου
βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ»
Τηλ. επικοινωνίας:
6981086533
6973825647
2103706407
2610220600

Δεν υπάρχουν σχόλια: