ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Η χυδαιότητα στοιχίζει απολογία στον βουλευτή της ΧΑ Ν. Παππά

Φωτογραφία αρχείου, από τις χυδαιότητες της ΧΑ την 25η Μαρτίου έξω από το Mega.


«Η φασιστική συμπεριφορά δεν πρέπει να υποτιμάται» αναφέρει το ΚΚΕ
«Η φασιστική συμπεριφορά δεν πρέπει να υποτιμάται και όταν εκφράζεται με γελοίο τρόπο, όπως στην περίπτωση του βουλευτή της ΧΑ Χρ. Παππά έξω από το Mega» αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σχολιάζοντας την στάση του Χρήστου Παππά, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΧΑ, ο οποίος ανήμερα της εθνικής επετείου έκανε επιδεικτικά την σωματική του ανάγκη προ της εισόδου του  τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Μετά το σάλο που προκάλεσε η ενέργεια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά να ουρήσει στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μετάδοση τουρκικών σίριαλ ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής θα κληθεί να απολογηθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Σώματος.

Η ενέργεια του Χρήστου Παππά προκάλεσε πολιτικό σάλο με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου να δηλώνει πως η ΧΑ απέδειξε ότι η χυδαιότητα και η γελοιότητα δεν έχουν πλέον όρια.

Παρ’ όλα αυτά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε να απολογηθεί στη Βουλή. «Δεν απολογούμαι σε κανένα, μόνο στη Δικαιοσύνη» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: