ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Συγγενείς συλληφθέντων της ΧΑ ζήτησαν και κατάφεραν τη καταστροφή τηλεοπτικών πλάνων

Από το κανάλι του Βόλου.


Και όχι μόνον, έβρισαν, απείλησαν και προπηλάκισαν ρεπόρτερ!
Πρωτοφανή τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου, όπου νωρίτερα, συνοδεία ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, είχαν μεταφερθεί οι 3 συλληφθέντες φερόμενοι ως εμπρηστές του ATM της Τράπεζας Κύπρου, επί της Λεωφόρου Λαρίσης, τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Βόλο. 

 Συγγενείς των συλληφθέντων, φανερά εκνευρισμένοι από την παρουσία ρεπόρτερ του e-Volos.gr (κατά έναν περίεργο τρόπο η μόνη ρεπόρτερ που έσπευσε να καλύψει το θέμα), την έβρισαν, την απείλησαν, την προπηλάκισαν, της απαγόρευσαν να κινείται ελεύθερα, περιορίζοντάς την και ζήτησαν από τον Εισαγγελέα την καταστροφή των πλάνων που εμπεριείχε η κάμερά της.

 Το υλικό και μάλιστα χωρίς να ελεγχθούν τα πλάνα, καταστράφηκε, εν μέσω σχολίων για τον τρόπο που ασκεί δημοσιογραφία το e-Volos.gr!
Οι απειλές μάλιστα των συγγενών προς την ρεπόρτερ συνεχίστηκαν τηλεφωνικά, κατά την άφιξή της στα γραφεία του e-Volos.gr! 

 Εις ότι αφορά  εν τέλει την ουσία; Οι 3 Χρυσαυγίτες φερόμενοι ως εμπρηστές του ATM της Κύπρου στο Βόλο, αναμένεται να οδηγηθούν με κακουργηματικού τύπου κατηγορίες στον Ανακριτή την Δευτέρα. Έως τότε κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

( Πηγή: e-Volos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: