ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Λαϊκή συγκέντρωση και παρουσία στην παρέλαση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πάτρας

Φωτογραφία αρχείου.


Συμπαράσταση στην Κύπρο από τις οργανώσεις του κόμματος την Δευτέρα
Η Γραμματεία, του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Πάτρας συνεδρίασε χθες το απόγευμα εκτάκτως με θέμα τις δράσεις του κόμματος για συμπαράσταση στην Κύπρο και  αποφάσισε να καλέσει ως ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε λαϊκή συγκέντρωση την ημέρα της παρέλασης, Δευτέρα 25 Μάρτη. Το ραντεβού της συγκέντρωσης είναι 10:30 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου προκειμένου στη συνέχεια να μεταβούνε οι συγκεντρωμένοι προς το χώρο της παρέλασης.

Για την προπαγάνδιση της συγκέντρωσης της Δευτέρας έγινε σήμερα το πρωί  κινητοποίηση με μοίρασμα σχετικής προκήρυξης που έχει εκδοθεί, καθώς αφισοκόλληση και περιφορά αυτοκινήτου με κόρνα στο κέντρο της Πάτρας.

Ανάλογες δράσεις με μοίρασμα ενημερωτικού υλικού προγραμματίστηκαν από τις οργανώσεις στις περιοχές τους για αύριο  Κυριακή.


Κινητοποίηση της Αστυνομίας 

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου. Στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχουν φόβοι για κινητοποιήσεις και επεισόδια ακόμη και με σκοπό να διακοπεί από κάποιους η παρέλαση.

Για αυτό το λόγο η αστυνομική παρουσία αναμένεται να είναι έντονη και τα μέτρα ασφαλείας δρακόντεια. Στόχος είναι να αποφευχθούν γεγονότα όπως αυτά που εκτυλίχθηκαν πέρυσι σε αρκετές περιοχές της χώρας και αυτός είναι ο λόγος που έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες στις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις με σκοπό να καταστρωθούν σχέδια αντιμετώπισης τυχόν επεισοδίων.

Σε επιφυλακή βρίσκεται και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας αφού, ήδη, έχει αναγγελθεί κινητοποίηση στην παρέλαση της Δευτέρας από φοιτήτες του ΤΕΙ Πάτρας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κινητοποιήσεις και από άλλες πλευρές.

Δεν τολμούν να εκπροσωπήσουν οι υπουργοί

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας – Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Πάτρα, σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης που εστάλη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, καθώς δεν τολμά να παρουσιαστεί υπουργός για να εκπροσωπήσει στην πόλη την κυβέρνηση.

Στο Αγρίνιο εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα είναι ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.

Στο Μεσολόγγι την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κώστας Καραγκούνης.

Στον Πύργο εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα είναι ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος σήμερα πολιορκήθηκε από τους σπουδαστές.

Στην Αγία Λαύρα την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνος Σκανδάμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: