ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Γροθιές από την ΧΑ και χημικά από την ΕΛΑΣ στην κατάθεση στεφάνων στο Λουτράκι

Εικόνες από την επίδειξη πατριωτισμού των φασιστών της ΧΑ.

Ο Στάθης Μπούκουρας του ναζιστικού κόμματος αγνόησε τη βούληση των πολιτών και προκάλεσε επεισόδια
Από σημαντικά επεισόδια σημαδεύτηκε η κατάθεση στεφάνων στο Λουτράκι, στην επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821 σήμερα. Αρχικά, υπήρξαν συμπλοκές πολιτών όταν ο βουλευτής Κορινθίας της ΧΑ Στάθης Μπούκουρας, επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι, παρά την δηλωμένη απόφαση των πολιτών ότι δεν θα ανεχτούν τους  ναζί να αμαυρώσουν την σημερινή ημέρα ανεξαρτησίας. 

Οι πολίτες αντέδρασαν, όμως άνδρες της ναζιστικής ΧΑ ήταν σε «ετοιμότητα», με αποτέλεσμα να πέσουν... γροθιές και κλωτσιές, ώσπου οι δυνάμεις των ΜΑΤ να παρέμβουν κάνοντας και χρήση χημικών. 

Ακολούθησε η σειρά του αστυνομικού διευθυντή Λουτρακίου, Χαράλαμπου Τετράδη, ο οποίος φώναζε επανειλημμένα στην ΧΑ «ντροπή σας». Ήδη ο Χ. Τετράδης τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τους πολίτες για αύριο στο Δικαστήριο


Ανακοίνωση σχετικά με την συμπλοκή του βουλευτή και οπαδών της Χρυσής Αυγής με πολίτες κατά την κατάθεση στεφάνων στην περιοχή Λουτρακίου –Περαχώρας, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λουτρακίου εξέδωσε το παρακάτω κάλεσμα:

Σήμερα το πρωί (ημέρα επικαιροποίησης του αγώνα  της 25ης Μαρτίου 1821 για απελευθέρωση…) είδαμε ακόμα για μία φορά το πώς αντιλαμβάνεται τους αγώνες, το έθνος, και τη δημοκρατία η ΧΑ. Ενώ οι κάτοικοι του Λουτρακίου-Περαχώρας είχαν εκφράσει την αντίθεση τους στην ενδεχόμενη κατάθεση στεφανιού από τον βουλευτή Ε. Μπούκουρα, παρ’ όλα αυτά ο ίδιος και άλλοι οπαδοί του θέλησαν σήμερα να μας αποδείξουν την επαναστατικότητα που τους διακρίνει. Με τη συνοδεία φουσκωτών, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει να εμφανίζεται, πέρασε από την κατάθεση στεφανιών που έγινε στην Περαχώρα και στο Λουτράκι, σαν περιφερόμενος θίασος, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αντισυστημικότητα και τα πατριωτικά αισθήματα του. Παρά τη συγκίνηση που έδειχνε στο πρόσωπο και τις προσοχές που χτύπησε μπροστά στα μνημεία, ο κόσμος που βρέθηκε και στις δύο συγκεντρώσεις, δεν εξαπατήθηκε.
 Και στις δύο συγκεντρώσεις έλαβε την απάντηση που του άρμοζε! Στο Λουτράκι συγκεκριμένα ακολούθησε συμπλοκή, με 4 προσαγωγές, 2 μελών του αντιφασιστικού μετώπου Γερανείων και 2 μελών της Χρυσής Αυγής. 

 Αύριο στις 2 το μεσημέρι περνούν από την αυτόφωρο διαδικασία. Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους δύο συλληφθέντες αντιφασίστες του Λουτρακίου! Να είμαστε όλοι και όλες εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: