ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Σύμπτωμα μνημονίου: Λιποθύμησε από την πείνα άνεργη, μέσα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Η αίγλη της νύμφης του Βορά, τώρα επισκιάζεται κι από κρυφά συμπτώματα ασιτίας!


Είναι μητέρα τριών τέκνων που είχε να φάει τρεις ημέρες
Η «νύμφη του Βορά», τώρα πλήττεται κι από συμπτώματα πείνας. Η οικονομική ανέχεια που πλήττει πολίτες είναι εμφανής. Μπορεί η αξιοπρέπεια που περιβάλλει τον κόσμο της εργασίας να μην του επιτρέπει να φωνάξει δυνατά «πειναώ», όμως η βιολογική ανάγκη είναι αδήριτος.  Μητέρα νεόπτωχης οικογένειας, σύμφωνα με το www.thesstoday.gr,  πήγε να ζητήσει δουλειά από τον γεν. γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονικέων  και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του από την πείνα. 

Ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θωμάς Ψαράς, φανερά συγκλονισμένος από την εμπειρία που είχε, περιέγραψε ότι μία άνεργη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών με επίσης άνεργο σύζυγο πήγε προ ημερών στο γραφείο του στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να του ζητήσει εργασία.

 Όπως του εξομολογήθηκε η γυναίκα, «η ΔΕΗ είχε κομμένο το ρεύμα στο σπίτι τους τουλάχιστον έναν μήνα», αφού δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς, λόγω της ανεργίας του ζευγαριού. Μάλιστα, η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είχε δυσκολέψει τόσο πολύ που δεν μπορούσαν «ούτε γάλα για τα παιδιά τους να αγοράσουν».

 Την ώρα που γινόταν αυτή η συζήτηση στο δημαρχείο, η άνεργη μητέρα λιποθύμησε μπροστά στον γενικό γραμματέα, ο οποίος κάλεσε γιατρό για τις πρώτες βοήθειες. Η γνωμάτευση του γιατρού ήταν συγκλονιστική. Η γυναίκα είχε να φάει τουλάχιστον τρεις ημέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: