ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Έδιωξαν βουλευτή και στελέχη της ΧΑ από αντιναζιστική εκδήλωση στην Τσαρίτσανη Λάρισας

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση.


Εκδήλωση μνήμης για το Ολοκαύτωμα της 12ης Μαρτίου του 1943, από το Δήμο Ελασσόνας και τον Μορφωτικό Σύλλογο
Να αποχωρήσουν ζήτησαν κάτοικοι και φορείς της Τσαρίτσανης από τον βουλευτή Λάρισας της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο και της συνοδείας του, από την εκδήλωση μνήμης για το Ολοκαύτωμα της 12ης Μαρτίου του 1943, την οποία συνδιοργάνωσαν ο δήμος Ελασσόνας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης, το πρωί της Κυριακής χθες.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε περισσότερο όταν τα μέλη της ΧΑ δεν έφυγαν. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Ελασσόνας ζήτησε και μέσω μικροφώνου να αποχωρήσουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής λέγοντας ότι η εκδήλωση θα αναβληθεί. Εκείνοι παρέμειναν και η ένταση κορυφώθηκε.

Η εκδήλωση αναβάλλεται για να προστατέψουμε τους πολίτες, ανέφερε ο Δήμαρχος Ελασσόνας Γιώργος Πασχόπουλος από μικροφώνου, καθώς όπως είπε "εμείς ζητήσαμε στα μέλη της ΧΑ να φύγουν για να εκτονωθεί η κατάσταση. Δυστυχώς τους βλέπουμε να παραμένουν στον χώρο".

Όταν λίγο αργότερα η αντιπροσωπεία της ΧΑ αποχώρησε, η εκδήλωση μνήμης συνεχίστηκε.
Ο πρόεδρος του μορφωτικού συλλόγου Τσαρίτσανης στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έκανε λόγο για "τάγματα εφόδου που δεν είναι τίποτα άλλο παρά θρασύδειλοι, που τραμπουκίζουν, που κυνηγούν μετανάστες στις γειτονιές και που χτυπούν νέα παιδιά και εργαζόμενους".

Τη ΧΑ "φωτογράφισε" σήμερα σε ομιλία του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης που παραβρέθηκε στη διάλεξη του αρχιεπισκόπου Αθηνών στη σχολή αξιωματικών της ΕΛΑΣ, λέγοντας ότι κανείς δε δικαιούται να προβαίνει σε πράξεις βίας εναντίον συνανθρώπων μας.

"Μπορεί η ελληνική αστυνομία να έχει το δυσάρεστο έργο κάποιες φορές να επιβάλλει το νόμο. Αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την υποκαθιστά στο καθήκον της αυτό. Και πολύ περισσότερο να προβαίνει σε πράξεις βίας έναντι συνανθρώπων μας με κριτήριο το χρώμα του δέρματος, το θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο" είπε ο Ν. Δένδιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: