ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

"Τζάμπα μάγκες" αποκαλεί ο διορισμένος Στουρνάρας τους εκλεγμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στουρνάρας ο... μόρτης! Μνημόνιο και τα μυαλά στα... κάγκελα. Της γερμανικής Καγκελαρίας εννοείται!


«Είστε τζάμπα μάγκες», είπε ο κ. Στουρνάρας στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Στουρνάρας είναι ο υπουργός Οικονομικών της μνημονιακής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. 
Βασικά, ο κ. Στουρνάρας είναι ο διορισμένος υπουργός Οικονομικών της συγκεκριμένης κυβέρνησης.

Αλλά καμία σημασία δεν έχει αυτό για τον κ. Στουρνάρα, πού τέτοιες ξεπερασμένες αρχές της δημοκρατίας δεν τις λογαριάζει (σε αντίθεση με το χρήμα).

Ήταν δε, τόσο σκληρός, που αφού έτριξε πρώτα τα δόντια στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά τηλεφώνησε στην τρόικα, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και φώναξε δυνατά: Κανονίστε η επόμενη μνημονιακή δόση να είναι στην ώρα της! Η ίδια η Μέρκελ διαβεβαίωσε πως δε θα επαναληφθεί τέτοιο ατόπημα, ειδικά εφόσον η Ελλάδα έχει μπει σε τροχιά αυξανόμενης φτώχειας, την οποία σε καμία περίπτωση δε θα επιθυμούσε να ανακόψει.

Φήμες θέλουν τον κ. Στουρνάρα να απείλησε ο ίδιος τον Σόιμπλε, ώστε να ζητήσει την άδεια του Αντώνη Σαμαρά προτού συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.
 (Πηγή: www.left.gr)

Αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΧΑ από τη συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών

Με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να εισηγείται στην Βουλή την ψήφιση με την διαδικασία του κατεπείγοντος του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τις έξι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, ως προαπαιτούμενα για την είσπραξη της δόσης του Ιανουαρίου, την Επιτροπή να εγκρίνει το αίτημα της κυβέρνησης με πλειοψηφία και τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή να αποχωρούν από την συζήτηση, ξεκίνησε στην Επιτροπή Οικονομικών η συζήτησή του.
Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης διαφώνησαν με την διαδικασία του κατεπείγοντος ασκώντας σκληρή κριτική περί «κοινοβουλευτικής εκτροπής», αλλά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δήλωσαν ότι θα παραμείνουν ώστε να μην δοθεί η δυνατότητα να ψηφιστεί από την κυβερνητική πλειοψηφία το νομοσχέδιο χωρίς αντιρρήσεις.
(Πηγή: enikos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: