ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Αποκαλυπτήρια Βενιζέλου χάριν της Κωνσταντοπούλου στον τηλεοπτικό Σκάι

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ enikos.gr

Ήταν χθες  Σάββατο στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, που ο παρουσιαστής Γ. Αυτιάς έβγαλε την είδηση-βόμβα ότι ο Ευ. Βενιζέλος απέκρυψε κάποια σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ. Την ευκαιρία του την  έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, που προέβη στην αποκάλυψη που αφορά τη λίστα Λαγκάρντ και την οποία είχε προαναγγείλει στο κλείσιμο της ομιλίας της στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο, απευθυνόμενη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ρωτώντας τον: "Είστε σίγουρος κύριε Βενιζέλο", εννοώντας γιαυτά που μέρες τώρα φέρνει ως δικαιολογία για τη δήθεν μη συμμετοχή του.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε (με βάση δημοσίευμα) ότι κατά την ημερομηνία αλλοίωσης του ηλεκτρονικού μέσου που περιείχε τη λίστα Λαγκάρντ (8 Ιουλίου 2011) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα τη φοροδιαφυγή, στην οποία συμμετείχαν ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο Ευ. Βενιζέλος, ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ο Γ. Διώτης από το ΣΔΟΕ και άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες στο γραφείο του Γ. Παπανδρέου στη Βουλή.

Προφανώς είχαν καιρό να συναντηθούν όλοι αυτοί οι... λίσταρχοι της Λαγκάρντ και είπαν να τα πουν για λίγο. Μόνον που δεν περίμεναν ότι θα γίνουν βούκινο. Και το χειρότερο, ότι θα έχωνε τη μύτη της η και δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και δείτε στο βίντεο τι ανακάλυψε. 

Τι σου είναι τέλος πάντων αυτά τα γραπτά. Skripta manet, που έλεγαν και οι Λατίνοι!

Δηλαδή, τα γραπτά μένουν. Και οι ΠΑΣΟΚοβενιζέλοι φεύγουν θα πρόσθετα ως σύγχρονος γκρεκός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: