ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Δήλωση της Μ. Κανελλοπούλου σχετικά με την απάντηση του Υπουργείου Ανάπτυξης

  
Ερώτηση τριάντα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την Ολυμπία Οδό

την απάντησή του το Υπουργείο Ανάπτυξης ομολογεί για άλλη μια φορά την απροθυμία του να πιέσει για την αποπεράτωση της Ολυμπίας Οδού.

Όχι μόνο δεν ενοχλείται από την αθέτηση των συμβατικών υποχρεώσεων από την πλευρά της αναδόχου εταιρίας αλλά γονατίζοντας ευλαβικά μπροστά στις νέες απαιτήσεις της, προχωρά επίσημα σε νέα σύμβαση χωρίς να αναζητά δικαστική δικαίωση" δηλώνει η Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Και τονίζει:
"Παράλληλα, η κυβέρνηση καλύπτει τη ληστεία των διοδίων της Πάτρας, θεωρώντας απολύτως σύννομο, ηθικό και λογικό το να πληρώνουμε διόδια ενώ δεν έχουμε δρόμο. Τους ανταπαντάμε ότι είναι και παράνομο και ανήθικο και παράλογο.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης δεν γνωρίζει τι σημαίνει ντροπή.Η κυβέρνηση, πλέον και εγγράφως ομολογεί ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα αποικιοκρατικό μόρφωμα ειδικά φτιαγμένο για τις ορέξεις των δανειστών και των μεγαλοεργολάβων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: