ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Υπάρχει κίνδυνος πολιτικού πραξικοπήματος από την κυβέρνηση ακυρώνοντας τις δημοτικές 2014

«Ετοιμάζεται ανωμαλία. Εάν δεν φτιάξουν κόμμα μεγάλο, δεν θα πάνε για εκλογές» τόνισε ο Β. Χατζηλάμπρου, μιλώντας στα μέλη της Αυτοδιοίκησης!


Επισήμανση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Β. Χατζηλάμπρου στη συνέλευση αυτοδιοικητικών του κόμματος
Αίσθηση προκάλεσε η επισήμανση του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Χατζηλάμπρου, στη σημερινή συνέλευση των ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοιίκησης Δυτ. Ελλάδος, που έγινε στον ΕΕΣ Πατρών με πρόταση του Τμήματος της Τ.Α. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Β. Χατζηλάμπρου επέστησε την προσοχή των ομιλητών λέγοντας: Ας μην είμαστε σίγουροι ότι τον Ιούνιο του 2014 θα διεξαχθούν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, όπως λέγεται. Τα μηνύματα που φθάνουν σε κεντρικό επίπεδο σε μας, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι ότι το ζήτημα παραμένει ανοικτό.

Εάν δεν σιγουρευτεί η άρχουσα τάξη ότι έχει στήσει κόμμα που θα μπορεί να σταθεί στα πόδια του, είναι βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σαρώσει. Και αυτό θέλει να το αποφύγει. Άλλωστε τοποθετήσεις και του προέδρου Αλ. Τσίπρα σε αυτή τη θέση κατατείνουν! Και τόνισε: «Ετοιμάζεται ανωμαλία, ετοιμάζουν πολιτικό πραξικόπημα, διότι υπάρχει περίπτωση να είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Εάν δεν φτιάξουν κόμμα μεγάλο, δεν θα πάνε για εκλογές» τόνισε!

Και συνέχισε: Ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές του 2010 πήρε 15 χιλ. ψήφους στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, στις βουλευτικές του 2012 έφθασε τις 119 χιλ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρούμε και να μιλήσουμε με αυτούς τους  πολίτες.

Ακόμη είπε: χρειαζόμαστε παραγωγική ανασυγκρότηση στην Περιφέρεια. Αυτοί που κυβερνούν έχουν διαλύσει τις υποδομές. Κυριολεκτικά το λέω. Και σήμερα το 22% είναι αγρότες, 10% ασχολούνται στην μεταποίηση, ενώ το υπόλοιπο σε άλλες υπηρεσίες.
      

Δεν υπάρχουν σχόλια: