ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Καβγάς για την πρωτοκαθεδρία με παρέμβαση ΓΣΕΕ!






Τα "παρατράγουδα" δεν έλλειψαν στην πορεία του ΕΚΠ. Πριν την έναρξη της πορείας σημειώθηκε ένταση στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου μεταξύ της Προέδρου Σταυρούλας Παναγοπούλου και συνδικαλιστή της ΛΑΕ, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία την έσπρωξε, φωνάζοντας "φύγε από εδώ". Στην διαμάχη παρενέβη και η ΓΣΕΕ, που σημειώνει, μεταξύ άλλων:
«Τέτοιες απαράδεκτες τακτικές και πρακτικές είναι καταδικαστέες από το σύνολο του Συνδικαλιστικού Κινήματος και μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν στους εργαζόμενους».

Με ανακοίνωσή του το ΕΚΠ καταγγέλλει:



«Οι αυταπάτες και η εκμετάλλευση της ελπίδας του Ελληνικού Λαού, έχουν ονοματεπώνυμο και οι τελευταίοι που δικαιούνται να κουνούν το δάχτυλο στα συνδικάτα, είναι όσοι τις καλλιέργησαν και όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία τους. Είναι τα ίδια πρόσωπα που όλα τα προηγούμενα χρόνια, συμπαρέσυραν απλούς πολίτες σε ακρότητες, απαξιώνοντας θεσμούς της κοινωνίας, της πολιτείας και της πολιτικής, προετοιμάζοντας το έδαφος για τον εκφασισμό σημαντικού μέρους της ελληνικής κοινωνίας».


Η ΛΑΕ δικαιολογείται ότι σκοπός την ήταν ξεχωριστή πορεία κια γιαυτό εδέχθη επίθεση: «Αιτία της επίθεσης ήταν η άρνηση μας να ενσωματωθούμε στην πορεία που διοργάνωναν η πασόκικη διοίκηση του ΕΚΠ σε αγαστή συνεργασία με τις ΣΥΡΙΖΟΕΑΜικές δυνάμεις. Η Λαϊκή Ενότητα όπως και την προηγούμενη πορεία είχε ενημερώσει ότι θα συγκεντρωθεί στην συμβολή των παραπάνω οδών (Αγ. Νικολάου-Μαιζώνος) και πολύ πριν ξεκινήσει η πορεία του ΕΚΠ, θα ξεκίναγε την δική της».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: