ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Τα μουσεία φορείς κοινωνικής ειρήνης«Η 18 Μαΐου έχει καθιερωθεί από το διεθνές συμβούλιο μουσείων ( ICOM ) ως διεθνής ημέρα μουσείων σε μια προσπάθεια εξωστρέφειας και άμεσης επαφής των μουσείων με τον άνθρωπο . Ο φετινός εορτασμός έχει ως θέμα "μουσεία και αμφιλεγόμενες ιστορίες -  Τα μουσεία μιλούν για κείνα που δεν λέγονται ".

Τα μουσεία φιλοδοξούν και μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην κατανόηση της μοναδικότητας και της διαφορετικότητας των ανθρώπων , προωθώντας έτσι την συνεργασία και την αρμονική συμβίωση των λαών .
Με το παραπάνω σκεπτικό το τιμώμενο φέτος Δημοτικό μουσείο Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος που στεγάζεται σε ιστορικό κτήριο της πόλης των Καλαβρύτων θυμίζει το αποτύπωμα της ανείπωτης φρίκης του ναζισμού στην Πόλη .
Την Παρασκευή  19 Μαΐου και ώρα   7:00 μ.μ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινου Ολοκαυτώματος τιμούμε την διεθνή μέρα  μουσείων μέσα από την ιστορία του τόπου μας.
Οργάνωση μελών σύριζα Δήμου  Καλαβρύτων».
Δημοσίευση σχολίου