ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Ευχαριστίες Κατσιφάρα για την κυβερνητική ανταπόκριση


«Με συνέπεια και σωστή δουλειά παρεμβαίνουμε ώστε να ενισχύσουμε την οδική ασφάλεια της Περιφέρειάς μας ώστε οι πολίτες μας να κυκλοφορούν δίχως κινδύνους στους δρόμους. Με τη σωστή προετοιμασία και την κατάλληλη συνεργασία, έχουμε απτά αποτελέσματα» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.Και την έγκριση των 35,5 εκατ. ευρώ μετά από σωστή προετοιμασία και συντονισμένες προσπάθειες στο εθνικό οδικό δίκτυο Δ. Ελλάδας


Σχέδιο παρεμβάσεων στο εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που «αγκαλιάστηκε» και πλέον παίρνει… σάρκα και οστά, μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες και άρτια τεχνική προετοιμασία υλοποιείται από το Υπουργείο και ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας εκφράζει τις ευχαριστίες του, δείχνοντας την διαφορετική αντίληψη του επικεφαλής της περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, εν σχέσει όσων γινόμαστε μάρτυρες στην δημοτική Αυτοδιοίκηση της Πάτρας!
Πρόκειται για τη χρηματοδότηση με 35,5 εκατ. ευρώ από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έργων για τη συντήρηση – αποκατάσταση τμημάτων του Εθνικού Οδικού Δικτύου Δυτικής Ελλάδας, το οποίο και εγκρίθηκε και ανακοινώθηκε χθες από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Στις 09-05-2017 έγινε η έγκριση του αναπλ. Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτση της χρηματοδότησης από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας επισκέφθηκε μαζί με στελέχη της Περιφέρειας και την Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως (πρώην 111), προκειμένου να εντοπιστούν και να καταγραφούν τα προβληματικά σημεία του δρόμου και έτσι να προχωρήσουν οι άμεσες παρεμβάσεις.
«Με συνέπεια και σωστή δουλειά παρεμβαίνουμε ώστε να ενισχύσουμε την οδική ασφάλεια της Περιφέρειάς μας ώστε οι πολίτες μας να κυκλοφορούν δίχως κινδύνους στους δρόμους. Με τη σωστή προετοιμασία και την κατάλληλη συνεργασία, έχουμε απτά αποτελέσματα» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης και συμπλήρωσε:
«Η ανταπόκριση του Υπουργείου ήταν άμεση και οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τόσο τον αναπλ. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρο Χαρίτση, όσο και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Παναγιώτη Κορκολή», υπενθυμίζοντας πως το θέμα είχε τεθεί τόσο με την επιστολή προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Ι. Δραγασάκη, όσο και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις δύο συσκέψεις που έγιναν στην Αμαλιάδα και στην Πάτρα, που έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον.
Δημοσίευση σχολίου