ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Το Υπ. Μεταφορών εντός Μαΐου στον Καστελόκαμπο


Φωτογραφία αρχείου.

Για την επικείμενη διέλευση του τραίνου από την περιοχή

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Ριζούλης Ανδρέας και Σπαρτινός Κώστας παρευρέθηκαν χτες σε εκδήλωση των κατοίκων και φορέων της περιοχής του Καστελόκαμπου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Πατρέων καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Οι βουλευτές άκουσαν και κατέγραψαν τους προβληματισμούς των κατοίκων σχετικά με την επικείμενη διέλευση του τραίνου από την περιοχή. Τοποθετήθηκαν επ’ αυτών, θεωρώντας ότι υπάρχουν μεν βάσιμες απαιτήσεις περισσότερης και έγκυρης ενημέρωσης αλλά και κάποιοι υπερβολικοί φόβοι, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν την καλύτερη επιλογή για την πόλη.

Οι βουλευτές επίσης ενημέρωσαν ότι εντός του μηνός, το Υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων θα επισκεφθεί την περιοχή και θα συζητήσει με τοπικούς φορείς με σκοπό να δοθούν λύσεις και διευκρινίσεις σε σχέση με τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: