ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Με άδεια λειτουργίας πλέον το Υδατοδρόμιο Πάτρας


Σε λίγο θα γίνει πραγματικότητα η σύνδεση της Πάτρας με τα κοντινά υδατοδρόμια.


Το τρίτο κατά σειρά, μετά από εκείνα της Κέρκυρας και των Παξών, που αδειοδοτείται σε ολόκληρη την χώρα!


Άλλο ένα δωράκι απεστάλη στους κατοίκους της Πάτρας, αφθορί και παραχρήμα, μετά τις ενέργειες για απαίτησή του από την Διοίκηση του ΟΛΠΑ. Και πάλι καλά, έγινε δεκτό μετ' ευχαριστήσεως, όπως φαίνεται από την σχετική ενημέρωση του ΟΛΠΑ ΑΕ. Και αυτό τονίζεται, καθ' ότι κινδυνέψαμε να καταστεί όρος απαράβατος εκ μέρους της δημοτικής Αρχής Πατρέων η... δκαμαρτυρία της προς την κυβέρνηση, κάθε φορά που ένα υπουργείο της λάβαινε φιλοπατραϊκή απόφαση!
Αναλυτικότερα:
Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 1543Β /04.05.2017), η  Κοινή Υπουργική Απόφαση ΚΥΑ των Υπουργών Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, για την αδειοδότηση του Υδατοδρομίου της Πάτρας, το οποίο θα είναι το τρίτο κατά σειρά, μετά από εκείνα της Κέρκυρας και των Παξών, που αδειοδοτείται σε ολόκληρη την χώρα.
Η ως άνω Απόφαση, η οποία αποτελεί επιστέγασμα των συντονισμένων προσπαθειών της Διοίκησης και των αρμοδίων Υπηρεσιών του Οργανισμού μας για την κατασκευή, εγκατάσταση και αδειοδότηση των αναγκαίων υποδομών, καθιστά την πόλη μας και το Λιμάνι της κεντρικό κόμβο ενός πρώτου στοιχειώδους δικτύου Υδατοδρομίων στη Δυτική Ελλάδα, συμβάλλοντας έτσι στην τουριστική και γενικότερη οικονομική αναπτυξιακή δυναμική της ευρύτερης περιφέρειας.
Παράλληλα προσδοκώνται σημαντικά οφέλη για την κοινωνία και τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και της πόλης μας ειδικότερα ( όπως ενδεικτικά η ενίσχυση της εναλλακτικής τουριστικής διακίνησης, η μεταφορά επιβατών και φορτίων, οι ειδικές πτήσεις ιατρικής ανάγκης, έρευνας-διάσωσης, πυρόσβεσης κ.τ.ο ).
Το επόμενο βήμα για την λειτουργία του υδατοδρομίου το οποίο πρόκειται άμεσα να δρομολογήσει ο Οργανισμός μας, σε συνεργασία με το εποπτεύον Υπουργείο ( ΥΝΑΝΠ ) και το Μέτοχο ( ΤΑΙΠΕΔ ), αποτελεί η Πρόσκληση ενδιαφέροντος με ανοιχτές διαγωνιστικές διαδικασίες για ανάδειξη αναδόχου Φορέα που θα αναλάβει την λειτουργία του Υδατοδρομίου και την προσέλκυση Εταιρείας/ Εταιρειών που θα επωμιστούν την πληρότητα και την αρτιότητα του πτητικού έργου.
 Προσβλέποντας στον πολλαπλασιασμό των ωφελειών που αναμένονται από τη λειτουργία του Υδατοδρομίου στο Λιμάνι μας, ευελπιστούμε και θεωρούμε αναγκαία και δεδομένη την συμπόρευση και την θετική συμβολή όλων των φορέων της πόλης προκειμένου τα πλεονεκτήματα και οι ωφέλειες να  έχουν πάγιο και δυναμικό χαρακτήρα, και να διαχυθούν σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κύκλο επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: