ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Π. Πολάκης: Χρεοκοπήσατε τη χώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ«Τη χώρα την χρεοκόπησε το προηγούμενο κοινωνικό συμβόλαιο που υπηρετήσατε πιστά ως ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. για 40 χρόνια. Αυτό χρεοκόπησε τη χώρα, αυτό πληρώνουμε σήμερα, αυτό έφερε τα μνημόνια, αυτό βάζει εμάς στον καθημερινό αγώνα για να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια» τόνισε χθες από το βήμα της βουλής ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης. 

Περιέγραψε αναλυτικά το προηγούμενο αυτό κοινωνικό συμβόλαιο όπου «κουμάντο στη χώρα κάνουν οι 100 οικογένειες των 80 γερμανοτσολιάδων της Κατοχής και των 20 νέων τζακιών του Αν. Παπανδρέου μαζί με τις τράπεζες, μαζί με πολιτικούς προϊσταμένους που έκλειναν τις μεγάλες δουλειές, με την κάλυψη των ΜΜΕ».

«Το δεύτερο μέρος του κοινωνικού συμβολαίου ήταν ένα βαθύ πελατειακό κράτος που ξεκινούσε μετά τον εμφύλιο έφτανε μέχρι τις μέρες μας όταν ο Αν. Παπανδρέου διόρισε την μισή εαμογενή Ελλάδα που ήταν στην απ’ έξω στον κρατικό μηχανισμό και έφτιαξε τον δικό του κομματικό στρατό. Σε αυτό ευθύνεται και η μεγάλη δυσλειτουργία του δημόσιου τομέα».

«Το τρίτο μέρος του ήταν οι πελατειακές οικονομικού χαρακτήρα εξυπηρετήσεις οι οποίες ήταν από φοροαπαλλαγές ή δουλειές ανά ομάδες στη χώρα, παράδειγμα ο ΟΑΣΘ που λειτουργούσε και ως συγκεκριμένος χώρος αναπαραγωγής πελατειακής μέσα από μια φειδή κρατική χρηματοδότηση και αντίστοιχες συμφωνίες με μια σειρά κοινωνικά και μεσαία στρώματα και βέβαια με την τεράστια διάχυση της διαφθοράς. Διάχυση μαύρου χρήματος όπου το ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε σε πολύ μεγαλύτερο καθηγητή από εσάς, όταν το σημιτικό μεσαίωνα 1996 – 2004 έγινε νόμος κίνησης της κοινωνίας μας η μίζα και το μπαξίσι για οποιαδήποτε δουλειά».

Παράλληλα με σημαντικές τροποποιήσεις, σε σημεία που έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών της Αστυνομίας, θα φτάσει στην Βουλή το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου που αφορά το νέο ειδικό μισθολόγιο για τα Σώματα Ασφαλείας και τους ένστολους γενικότερα. Αυτό επετεύχθη μετά από συνάντηση Τόσκα και συνδικαλιστών.

avgi.gr
Δημοσίευση σχολίου