ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

«Καλωσορίζω το ενδιαφέρον της ΝΔ για τα αντίμετρα»

Η γραβάτα που του προσέφερε ο Ρέτζι, είναι πολύ πιθανόν να γίνει η πρώτη που θα φορέσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, μετά την αναγγελία των καλών νέων για το χρέος!


Ο Αλ. Τσίπρας
φοράει γραβάτα!

ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΕ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ «ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ» ΕΙΠΕ!


Την βεβαιότητα ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα το ζήτημα της ρύθμισης του χρέους εξέφρασε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Βουλή, γεγονός που όπως επεσήμανε θα οδηγήσει σε επενδυτικό τσουνάμι στη χώρα μας αλλά θα φέρει και τον ίδιο μπροστά στον «κίνδυνο» όπως είπε χαριτολογώντας να φορέσει γραβάτα.

Όπως τόνισε  χαρακτηριστικά με χιούμορ τα μηνύματα για το χρέος είναι τόσο θετικά που ακόμα και ανησυχία προκαλούν, είναι «πολύ καλά για να είναι αληθινά» είπε. Χαρακτηριστική η φράση του ότι «είναι τόσο θετικά που θα αναγκαστώ να φορέσω και γραβάτα δηλαδή».

Αναφερόμενος στην κατάθεση της τροπολογίας της ΝΔ για τα αντίμετρα είπε ότι «καλωσορίζω το ενδιαφέρον της ΝΔ για τα αντίμετρα. Τον Δεκέμβριο δεν είχε ψηφίσει την απονομή της 13ης σύνταξης αλλά τώρα λέει να δώσουμε από το πλεόνασμα – εκ του ασφαλούς βέβαια. Είναι ενδιαφέρουσα η στροφή στα αντίμετρα τα οποία κατά τα άλλα τα θεωρεί αέρα». Μάλιστα επεσήμανε ότι «οι τροπολογίες της ΝΔ αφορούν τα αντίμετρα και όχι τα μέτρα. Η ΝΔ λέει ότι θα εφαρμόσει τα μέτρα όταν εγώ λέω ότι δεν θα τα εφαρμόσω αν δεν υπάρξει λύση για το χρέος».

Σημειώνεται ότι  συμφώνησαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Άνγκελα Μέρκελ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες, πως είναι αναγκαία και εφικτή είναι η εξεύρεση λύσης για το ζήτημα του ελληνικού χρέους στο προσεχές Eurogroup της 22ας Μαΐου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας είχε το πρωί της Τρίτης τηλεφωνική συνομιλία με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ. Στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα του ελληνικού χρέους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνομιλίας, συζητήθηκαν επίσης το προσφυγικό και οι σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας.

Ο πρωθυπουργός είχε επίσης τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: