ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Αντιπαράθεση ΝΔ-ΚΚΕ με ήμαρ την απόφαση του Ε.Σ.

Ο κ. Παπαναστασίου (αριστερά) ως να πρωτοκατοίκησε στην Ελλάδα χθες, δεν άκουσε για την ομηρεία που έχουν επιβάλλει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί τόσα χρόνια και βγαίνει από αριστερά ως γλωσσαμύντορας!

«Θέλουμε ξεκάθαρες λύσεις, κανονικές προκηρύξεις με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν» βγαίνει από αριστερά ο ΝΔ δήμαρχος Αγρινίου!


«Να μας πουν ξεκάθαρα οι Δήμαρχοι του ΚΚΕ που αντιδρούν. Θέλουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με κανονικές διαδικασίες ή με διαδικασίες από το παράθυρο;».

Το παραπάνω ερώτημα απηύθυνε ο Δήμαρχος Αγρινίου (ΝΔ) Γιώργος Παπαναστασίου, προς τον ομόλογό του της Πάτρας Κ. Πελετίδη (ΚΚΕ) με την ευκαιρίου της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που προέκυψε αδόκητα και έλαβε πολιτικό χώρο στις συζητήσεις των αυτοδιοικητικών ανδρών, αλλά και των πολιτικών κομμάτων, αφού αυτή διέρρευσε προς όφελος της ΝΔ, που την χρησιμοποίησε, παρά το γεγονός ότι υπέπεσε σε πολιτκό φάουλ!


Μιλώντας στην εκπομπή του «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» «10 με… τόνο»,  ο κ. Παπαναστασίου ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Αγρινίου δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα με τους συμβασιούχους σε σχέση με άλλους Δήμους της χώρας, ασκώντας παράλληλα δριμεία επίθεση στους Δημάρχους που στηρίζονται από το ΚΚΕ μιλώντας για καθεστώς ομηρίας εργαζομένων.

«Εμείς δεν έχουμε τέτοιο θέμα, δεν είχαμε συμβασιούχους που να παρατάθηκαν. Όταν βγήκε η συγκεκριμένη διάταξη, η ΚΕΔΕ, η ΠΕΔ και οι περισσότεροι Δήμαρχοι της χώρας διαμαρτυρήθηκαν, λέγοντας ότι αυτό θα ακυρωθεί και ότι οι άνθρωποι θα μείνουν απλήρωτοι, κάτι το οποίο έγινε. Δεν ήταν δυνατόν να γίνει αυτή η παράταση. Ξέραμε ότι θα πήγαινε στο Ελεγκτικό Συνέδριο και θα έβγαινε η απόφαση αυτοί. Όλα αυτά είναι λίγο ρουσφετολογικά και κάποιοι κρατούσαν ανθρώπους σε ομηρία, θεωρώντας ότι μπορούν να τους βάλουν από το παράθυρο. Πάγια θέση μας είναι μόνιμες θέσεις προσωπικού, ειδικά σε τομείς που επιτρέπεται από τις διατάξεις». 

Κι ακόμη, ως ο κ. Παπαναστασίου να πρωτοκατοίκησε στην Ελλάδα χθες, δεν άκουσε για την ομηρεία που έχουν επιβάλλει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί τόσα χρόνια και βγαίνει από αριστερά ως γλωσσαμύντορας, λέγοντας:

«Θέλουμε ξεκάθαρες λύσεις, κανονικές προκηρύξεις με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν. Εξάλλου οι Δήμαρχοι γνωρίζουμε καλά ποιες ανάγκες έχουμε και πόσους χρειαζόμαστε. Αν θέλουμε απλώς να γινόμαστε αρεστοί είναι πολύ εύκολο λέγοντας ναι σε όλα. Δεν είναι έτσι όμως».

Και καταλήγει:

«Αλλά να μας πουν ξεκάθαρα οι Δήμαρχοι του ΚΚΕ που αντιδρούν. Θέλουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με κανονικές διαδικασίες ή με διαδικασίες από το παράθυρο; Τα είπα και στον κ. Πελετίδη (Δήμαρχος Πατρέων) στην ΠΕΔ όπου υπήρξε διαφωνία. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Γνώριζαν από την αρχή τι θα γίνει με τους συμβασιούχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: