ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Συνάντηση Πελετίδη με το δήμαρχο ΚαλαβρύτωνΟ Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, επισκέφθηκαν σήμερα το Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά.


Στη συνάντηση που ακολούθησε και στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων, Δημήτριος Χουλιάρας και ο βοηθός Δημάρχου, Νίκος Μαγκαφάς, ο Δήμαρχος Πατρέων ενημέρωσε ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου διοργανώνεται μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση κατά της ανεργίας, την Κυριακή 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, με σύνθημα δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα, μέτρα προστασίας των άνεργων και των οικογενειών τους.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων εξέφρασε την πλήρη συμφωνία του για την κινητοποίηση και δήλωσε ότι τα Καλάβρυτα θα έχουν τη δική τους παρουσία και συμβολή στον αγώνα κατά της ανεργίας.

Συμφωνία υπήρξε και στο θέμα των εργαζομένων με οχτάμηνες συμβάσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων που πρέπει άμεσα, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης να καταβληθούν τα δεδουλευμένα και με νομοθετική ρύθμιση να μονιμοποιηθούν.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες τις συναντήσεις με τους Δημάρχους της περιοχής.

Αύριο Πέμπτη 25 Μάη έχει προγραμματιστεί συνάντηση, στη 1 μετά το μεσημέρι, με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλο.
Δημοσίευση σχολίου