ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Δραστηριότητες του βουλευτή Αχαΐας Ανδρ. Ριζούλη



Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Ανδρέας Ριζούλης παρευρέθη στις εργασίες του 5ου φόρουμ Υγείας το Σάββατο στις  21/5 στην Πάτρα.

Στην παρέμβαση του εξήγησε τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας και για την αναβάθμιση του πρωτοβάθμιου συστήματος υγείας.


Μετά την παρέμβαση του πρώην Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο Ανδρέας Ριζούλης σχολίασε ότι αν και η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει αξιόπιστο σύστημα υγείας όλα τα προηγούμενα χρόνια και με διαφάνεια για τις υπηρεσίες του σε όλους τους πολίτες,  παρόλα αυτά το πάρτι που στήθηκε στο χώρο της υγείας κόστισε 80 δισ. δηλαδή το 1/3 περίπου του δημόσιου χρέους, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού οι πολίτες ακόμα στερούνται ότι δικαιούνται. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας εξάλλου ο Ανδρέας Ριζούλης κατέθεσε στεφάνι για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στον Άγιο Νεκτάριο για την ημέρα μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού.

Την Παρασκευή 20/5 παρευρέθηκε για λογαριασμό του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση στην εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών «Μια δημοκρατία χωρίς αντίβαρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: