ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Σύσκεψη φορέων του Δήμου στο Παμπελοποννησιακό



Με αφορμή την κινητοποίηση της 25 Ιουνίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 22 Μάη στις 7 το απόγευμα) σε αίθουσα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου μεγάλη σύσκεψη φορέων και συλλόγων της Πάτρας με θέμα την προετοιμασία και την οργάνωση της νέας αγωνιστικής πρωτοβουλίας που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο για τις 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.


Η αίθουσα που έγινε η σύσκεψη ήταν κατάμεστη ενώ πολλοί εκπρόσωποι κι άλλοι συμμετέχοντες ήταν συγκεντρωμένοι και στους εξωτερικούς χώρους αυτής.

Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι:                  

«Ο Δήμος μας, σταθερά προσανατολισμένος στα λαϊκά στρώματα και τις ανάγκες τους, διοργανώνει, μετά την προχθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, νέα μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση την Κυριακή 25 Ιούνη στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου με κεντρικό σύνθημα ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Με την μαζική συμμετοχή και την αγωνιστική παρουσία δεκάδων φορέων, σωματείων και συλλόγων, με την κινητοποίηση των εργαζομένων, των ανέργων, της νεολαίας μας, «πλημμυρίζουμε» τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Την μετατρέπουμε σε Γέφυρα Ζωής και Αγώνα, για να υπάρχει εργασία για όλους, με αμοιβές που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: