ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Αυτονόητη η εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου, αλλά...Πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, συνάντηση με εκπροσώπους των πληρωμάτων που στεγάζονται στις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ.
Στην συνάντηση εκτός από το Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας, Νίκος Χρυσοβιτσάνος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Βασίλης Θωμόπουλος.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τους εκπροσώπους των πληρωμάτων για τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί για να ενταχθεί σε χρηματοδότηση, στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, με προϋπολογισμό 7.900.000 ευρώ το έργο του ΑΣΟ. Προβλέπεται, όπως ανέφερε, η διαμόρφωση ενός πολυχώρου ο οποίος θα περιλαμβάνει πολιτιστικούς, αθλητικούς, εκθεσιακούς και χώρους ψυχαγωγίας.
Ένα έργο που θα συμβάλει καθοριστικά στην συνολική ανάπλαση και αναβάθμιση μιας υποβαθμισμένης περιοχής, θα δώσει ανάσα και ζωή στους κατοίκους της.
Διαβεβαίωσε τους παραβρισκόμενους ότι η Δημοτική Αρχή και το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας θα συνεχίσουν την στενή και εποικοδομητική συνεργασία με όλα τα πληρώματα και τους καρναβαλιστές για να συνεχίσει το Πατρινό Καρναβάλι την πορεία του ως κορυφαία εκδήλωση της πόλης.
Πρόσθεσε ότι καμία αγωνία και ανησυχία δεν είναι δικαιολογημένη γιατί η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει δώσει δείγματα γραφής με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της.
Αυτή η Δημοτική Αρχή παρέλαβε το Καρναβάλι καταχρεωμένο και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς μπλοκαρισμένους και κατάφερε μαζί με το καρναβαλικό συνεργείο, τα πληρώματα, το λαό και τη νεολαία της πόλης μας, να το αναβαθμίσει, να του δώσει νέα πνοή.
Το δικό μας ενδιαφέρον για την καλή και εποικοδομητική συνεργασία με τα πληρώματα είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Η εξασφάλιση χώρου για την αποθήκευση της υποδομής των πληρωμάτων και η στέγαση των δραστηριοτήτων τους είναι υποχρέωσή μας που την αναλαμβάνουμε και μετά το Καρναβάλι του 2019 όπου το έργο θα είναι σε πλήρη εξέλιξη, θα έχουν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες σε στενή συνεργασία με τα πληρώματα για τη στέγαση όλων των δραστηριοτήτων τους.
Ένα τόσο σημαντικό έργο στις λαϊκές γειτονιές, που μετά από δεκαετίες επιτέλους γίνεται πραγματικότητα, δεν μπορεί παρά να έχει την υποστήριξη όλων των Πατρινών.
Δημοσίευση σχολίου