ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Θα τους αφανίσει σε 2 βδομάδες - ώρα για δράση


ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο πρόεδρος της Τσετσενίας είπε πως σε 2 βδομάδες θα έχει αφανίσει τον γκέι πληθυσμό της περιοχής. Χιλιάδες αβαζίτες και αβαζίτισσες έχουμε κινητοποιηθεί για να στηρίξουμε την αποστολή διάσωσης – αυτή είναι άλλη μια ευκαιρία για να λάβεις μέρος.
 
Αγαπημένοι αβαζίτες και αβαζίτισσες,

Οι ακτιβιστές που αγωνίζονται ενάντια σε αυτήν την απάνθρωπη καταδίωξη χρειάζονται περισσότερη βοήθεια και γρήγορα.

Το μυστικό δίκτυο διάσωσης που έχουν στήσει δεν αρκεί για να σωθούν οι άνθρωποι από τους τραμπούκους της κυβέρνησης που έχουν ξαμοληθεί για να συλλάβουν «υπόπτους για ομοφυλοφιλία».

Τους κλείνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου τους βασανίζουν, και κάποιους τους δολοφονούν, αν δε μαρτυρήσουν τα ονόματα των φίλων και συντρόφων τους.

Έτσι θα σώσουμε ζωές: χρηματοδοτώντας ασφαλή καταλύματα, μεταφορικά, νομική υπεράσπιση, δημοσιογραφική κάλυψη και εκστρατείες ενάντια στην παρανοϊκή νομοθεσία. Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι κινδυνεύουν να συλληφθούν – ας τους δείξουμε πως η ανθρωπότητα δε θα παρακολουθήσει αδρανής τον αφανισμό τους:


Περισσότεροι από 1 εκατ. από εμάς ζητήσαμε από τη Ρωσία να παρέμβει, και αρχηγοί κρατών και διεθνή ΜΜΕ μεταβίβασαν το μήνυμά μας απευθείας στον πρόεδρο Πούτιν. Όμως μόλις ανακαλύφτηκαν άλλα 4 κρυφά στρατόπεδα. Αυτήν τη στιγμή, η μόνη ελπίδα για τους γκέι ανθρώπους είναι οι συμπολίτες τους, που βάζουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή για να τους βοηθήσουν να αποδράσουν και να κρυφτούν σε ασφαλή μέρη.

Μαζί μπορούμε να γιγαντώσουμε αυτήν την απίστευτη αποστολή διάσωσης… αστραπιαία. Στήριξε για:
  • να νοικιάσουμε ασφαλή καταλύματα για να κρυφτούν οι γκέι άνθρωποι από τις αρχές
  • να παράσχουμε αυτοκίνητα και δικηγόρους για να τους βοηθήσουμε να δραπετεύσουν από τη χώρα
  • να στείλουμε δημοσιογράφους για να βγάλουν στη φόρα την ομοφοβική κακοποίηση και βία
  • να στηρίξουμε ακτιβιστές σε οποιαδήποτε χώρα συμβαίνουν τέτοια εγκλήματα, για να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην αγάπη, και να εντείνουμε τη διεθνή πίεση προς τις κυβερνήσεις
Ξέρουμε πως η δράση μας φέρνει αποτελέσματα. Όταν ξεκίνησαν τέτοιες επιθέσεις στην Ουγκάντα, το Avaaz όχι μόνο παρείχε ασφαλή καταλύματα, εκπαίδευση και στήριξη στο δίκτυο διάσωσης, αλλά και αγωνίστηκε ενάντια στην επιβολή της θανατικής ποινής για τους γκέι, σώζοντας αμέτρητες ζωές.

Επιθέσεις στην γκέι κοινότητα γίνονται παντού… Παντού όμως υπάρχει και αντίσταση. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας: από τη δημιουργία δικτύων διάσωσης και στήριξης στη Μέση Ανατολή, μέχρι ομάδων προστασίας ΛΟΑΤ ατόμων στη Νότια Αφρική. Αν όλοι και όλες στηρίξουμε, το κίνημά μας μπορεί να μετατρέψει την τραγωδία της Τσετσενίας στη μεγαλύτερη ευκαιρία για μια παγκόσμια απάντηση στα ομοφοβικά εγκλήματα. Ας δείξουμε στην Τσετσενία και τις γκέι κοινότητες όλου του κόσμου ότι η ανθρωπότητα δε θα παρακολουθήσει σιωπηλή την εξόντωσή τους:


Ο αγώνας για να αναγνωριστούν παγκοσμίως τα ΛΟΑΤ δικαιώματα ως ανθρώπινα δικαιώματα είναι μακρύς, αλλά απαραίτητος για την ανθρωπότητα. Σχεδόν το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει και ερωτεύεται με το φόβο! Αυτή είναι η ευκαιρία μας να διώξουμε το φόβο για να έχουμε όλοι και όλες την ελευθερία να αγαπάμε και να ερωτευόμαστε ανοιχτά.

Με αποφασιστικότητα και ευγνωμοσύνη για αυτό το υπέροχο κίνημα,
Emma, Danny, Σπύρος, Nataliya, Sarah and the whole Avaaz team

Δεν υπάρχουν σχόλια: