ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου ΔΕ


Από την επίσκεψη των μαθητών του Στρούμπειου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας.


Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας


Ακόμα μία διαφορετική συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, με τους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας (Στρούμπειο) σε ρόλο Περιφερειακών Συμβούλων.
Τους μαθητές υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι, αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους, στη συνέχεια έλαβαν θέση στα έδρανα του Σώματος.
Οι μικροί Περιφερειακοί Σύμβουλοι παρακολούθησαν το ενημερωτικό βίντεο «Η Περιφέρεια στο Κέντρο», με τον συμπατριώτη μας ηθοποιό, Γιάννη Τσιμιτσέλη σε σκηνοθεσία του Πατρινού Παναγιώτη Φαφούτη, όπου εξηγεί σε στυλ τηλε-παιχνιδιού γνώσεων τον ρόλο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Στη συνέχεια συνεδρίασαν ,απευθύνοντας προς τον Περιφερειάρχη τις ερωτήσεις τους και τους προβληματισμούς τους για ζητήματα του σχολείου, της πόλης και της Περιφέρειας.
Ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των μικρών μαθητών σχετικά με τους χώρους άθλησης και παιχνιδιού, τις πλατείες και τους χώρους πράσινου, τους ποδηλατόδρομους και τους πεζόδρομους, τις σχολικές εγκαταστάσεις, τους νέους αυτοκινητόδρομους, καθώς και θέματα προσβασιμότητας των ΑμεΑ.
«Δίνουμε βήμα στους αυριανούς πολίτες. Αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους, θέλοντας να αυξήσουμε το βαθμό ενεργής συμμετοχής των παιδιών μας, που αποτελούν το μέλλον της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της χώρας μας» υπογράμμισε ο Απόστολος Κατσιφάρας.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στην επιτυχία του εγχειρήματος για το «άνοιγμα» της αίθουσας του Περιφερειακού Συμβουλίου, που γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας, σημειώνοντας πως «είναι η δεύτερη επίσκεψη σχολείου και το εγχείρημά μας αγκαλιάζεται θερμά από όλους. Θα συνεχίσουμε αυτή τη σημαντική προσπάθεια και την επόμενη σχολική χρονιά».
Εκτός από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Αγγελόπουλο, τους μαθητές υποδέχθηκαν και οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας, Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος, Οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος, η Εκτελεστική Γραμματέας Διονυσία Μαράτου, καθώς και στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Τους μαθητές συνόδευαν η Διευθύντρια του Σχολείου Μαρία Μαρκέτου, η Υποδιευθύντρια και δασκάλα του ΣΤ1 Εύη Πεσματζόγλου, ο δάσκαλος του ΣΤ2 Χρήστος Χαρμπίλας και η καθηγήτρια Αγγλικών Λένα Μαλωίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: