ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Χίλιες τριακόσιες οικογένειες στην Πάτρα δέχθηκαν τη βοήθεια σε τρόφιμα από το Δήμο

Ο Δήμαρχος Πατρέων.


Με την υποστήριξη των πολιτών καθώς και τοπικών φορέων και την ενίσχυση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων υλοποιήθηκε για ακόμη μια φορά η διανομή τροφίμων στην Τράπεζα Τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Ο Οργανισμός συντόνισε και υποστήριξε την διανομή τόσο κεντρικά όσο και μέσα από τις αποκεντρωμένες του υπηρεσίες στις δημοτικές ενότητες Βραχναιΐκων, Παραλίας, Μεσσάτιδας και Ρίου.

Για την προμήθεια των προϊόντων ο Κοινωνικός Οργανισμός ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη Πατρών με την οποία εδώ και χρόνια έχει στενή συνεργασία καθώς και τα Μέσα Ενημέρωσης της πόλης μας MAX FM 93.4, Sfera 96.6, Love Radio 102.7, Derti 105,7, ΒΗΜΑ FM 90, Dete.gr, Κόσμος της Πάτρας, 7 Μέρες Αγγελίες, Lepanto tv για την διοργάνωση της εκδήλωσης «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ» και όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή και σε κάθε προσπάθεια συλλογής τροφίμων για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Με την υποστήριξη αυτή μοιράστηκαν από την Τράπεζα Τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού σημαντικές ποσότητες τροφίμων και κρέατος και ανακουφίστηκαν 1300 περίπου οικογένειες και άτομα που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Ο συνεχώς και ραγδαίως αυξανόμενος αριθμός των ατόμων και οικογενειών που αιτούνται την συνδρομή της Τράπεζας Τροφίμων καταδεικνύει την σοβαρή κατάσταση που αντιμετωπίζει πλέον η πόλη μας ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που βιώνουν οι πολίτες. 

Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων είναι δίπλα στο κάθε άτομο, στην κάθε οικογένεια που έχει σοβαρές ανάγκες και με την υποστήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας προσπαθεί καθημερινά να συμβάλλει στην υποστήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: