ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Βαίνουμε προς ιδιωτικοποίηση των απορριμμάτων, υπέρ εργολάβων-κατασκευαστών

Και οι ρακοσυλλέκτες σε λίγο θα αποτελούν εμπόδιο για τους εργολάβους των απορριμμάτων!


Σε εσωτερική ενημέρωση των μελών ανακοίνωση του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τονίζει τα παρακάτω:

«Είναι προφανές ότι βαδίζουμε σε ιδιωτικοποίηση της  διαχείρισης των απορριμμάτων και ότι τα εργολαβικά –κατασκευαστικά συμφέροντα είναι  τα μόνα που έχουν συμφέρον από την πολιτική αυτή. Αντίθετα οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, οι δημότες, οι περιβαλλοντολογικές οργανώσεις και τα κινήματα πόλης έχουν πολλούς λόγους να συντονιστούν και να αγωνιστούν για να μην επιτρέψουν να περάσουν τα κυβερνητικά και επιχειρηματικά σχέδια.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ  έχει συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση για τη διαχείριση απορριμμάτων την οποία έχει παρουσιάσει. 

Σε γενικές γραμμές προτείνουμε  ένα μοντέλο διαχείρισης σύγχρονο και φιλικό στο περιβάλλον, εφαρμογή του κύκλου (διαχωρισμός στην πηγή, ανάκτηση υλικών,  ανακύκλωση, κομποστοποίση, αξιοποίηση, ταφή υπολειμμάτων) με άξονες προτεραιότητας  την αποκέντρωση των δραστηριοτήτων, τη, μικρή κλίμακα, την ενθάρρυνση της  κοινωνικής συμμετοχής, την αξιοποίηση του εγχώριου παραγωγικού δυναμικού και την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα στη διαχείριση των απορριμμάτων, με παρεμβάσεις άμεσης προτεραιότητας τόσο στο νομοθετικό, όσο και στο διοικητικό επίπεδο διοίκησης. Οι παρεμβάσεις μας είναι έτοιμες και μελετημένες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: