ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Την νύφη πλήρωσε ο αναπλ. υπ. Υγείας - Επεισόδια στο Μεσολόγγι για το σχέδιο «Αθηνά»

Προ του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε πολιορκούμενος ο αν. υπ. Υγείας.


Αντί του ευθυνόμενου Υπουργού Παιδείας για την κατάργηση του τοπικού ΤΕΙ
Οι κάτοικοι της περιοχής Μεσολογγίου, με επικεφαλής το Δήμαρχο, ο οποίος από σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να ξεκινήσει απεργία πείνας, πήραν την απόφαση να σκληρύνουν τη στάση τους και να προχωρήσουν ακόμη και σε ακραίες μορφές διαμαρτυρίας προκειμένου να ανατρέψουν την κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο του ΤΕΙ της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν χθες στο Μεσολόγγι όταν κάτοικοι της περιοχής, που διαμαρτύρονταν για το σχέδιο «Αθηνά», επιχείρησαν να εισέλθουν στο ξενοδοχείο που μιλούσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων και προχώρησαν σε προσαγωγές

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι κάτοικοι της πόλης ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για το σχέδιο «Αθηνά», που αλλάζει τον πανεπιστημιακό χάρτη, αλλά για τη γενικότερη απαξίωση του νομού.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για να μην περάσει από τον κλοιό που είχαν δημιουργήσει οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, έφυγε με αυτοκίνητό του από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: