ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Μαριλένα Κοππά: «Πάμε για άλλα» είναι το μήνυμα της ευρωβουλευτίνας προς Ευ. Βενιζέλο

Λακωνική η δυσαρεστημένη ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά.

Μετά την παραίτησή της από επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ, με το λακωνικό «Πάμε για άλλα» που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο γνωστό κοινωνικό μέσο δικτύωσης twitter, μία μέρα μετά, η Μαριλένα Κοππά ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ βάζει φωτιά στα σχέδια του Ευ. Βενιζέλου να υποβαθμίσει τους ευρωβουλευτές.

Η Μαριλένα Κοππά είχε εκφράσει τη δυσφορία της, για αποκλεισμό τους από την κεντρική Επιτροπή στο συνέδριο του κινήματος.

Αφήνοντας σαφή αιχμή για τη διαρροή της επιστολής παραίτησής της στον Τύπο το πρωί της Τρίτης χθες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ενημέρωσε την κυρία Κοππά ότι κάνει αποδεκτή την παραίτησή της, παρ' όλο που, όπως επισήμανε,  θα έπρεπε να είχε υποβληθεί σε προσωπική τους συνάντηση και «να συνοδεύεται από απολογισμό τού έως τώρα συντονισμού της δράσης των ευρωβουλευτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: