ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

«Βγαίνουμε Υγιείς από την Κρίση: Αντιμετωπίζουμε το άγχος και την κατάθλιψη με την χρήση νέων τεχνολογιών»



Θεσσαλονίκη 7/1/2013
     
 Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δ.Υ. Θεσσαλονίκης και όλους του πολίτες αυτής της πόλης ότι: Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας σε συνεργασία με το Κέντρο Νευροανάδρασης Βορείου Ελλάδος που στεγάζεται Αγίας Σοφίας 5 και στελεχώνεται από έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα της Ψυχικής Υγείας (Ψυχιάτρους, Νευρολόγους, Ψυχολόγους, Νευροεπιστήμονες, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές κ.α.) θα παρουσιάσουμε μια ενδιαφέρουσα για την εποχή μας εκδήλωση με θέμα:

 «Βγαίνουμε Υγιείς από την Κρίση: Αντιμετωπίζουμε το άγχος και την κατάθλιψη με την χρήση νέων τεχνολογιών»

 Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Μπαμίδης Παναγιώτης (Επικ. Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.) διακεκριμένος για την παγκόσμια συνεισφορά του στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στον τομέα της Ψυχικής Υγείας.

Οι εισηγητές της παρούσας εκδήλωσης είναι με σειρά εισήγησης οι εξής:



Η κ. Μαλεγιαννάκη Αμαρυλλίς-Χρυσή (Υπ. Διδάκτωρ Ψυχολογίας Α.Π.Θ.) Θέμα: «Η Νευροφυσιολογία του άγχους και της κατάθλιψης και η σχέση της με την οικονομική κρίση»

Ο κ. Ευαγγελάτος Νικόλαος (Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής)  Θέμα: «Τα οφέλη των ομάδων συναισθηματικής διαχείρισης της οικονομικής κρίσης»

Ο κ. Κλάδος Μανούσος (Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.)  Θέμα: «Νευροανάδραση: Μια τεχνολογία από την NASA μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος και την κατάθλιψη»

Ο κ. Μπαμίδης Παναγιώτης (Επικ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.) Θέμα: «Χρήση νέων τεχνολογιών στον τομέα της Ψυχικής Υγείας».
 
 Την εκδήλωση συντονίζει η κ. Κρικλάνη Αγγελική μέλος του Δ.Σ.

 Θα είναι τιμή και χαρά μας να σας υποδεχτούμε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) στις 16 Ιανουαρίου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.30 μ.μ.

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 Με τιμή η Οργανωτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: