ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Μετά τις πιέσεις των καναλαρχών και τον κίνδυνο απώλειας της συχνότητας νέα δεδομένα

Το ξανασκέφτηκε το ΚΚΕ για την τηλεόρασή του. Ίσως αργότερα οι συνθήκες επιτρέψουν την πώληση.


Στον αέρα ξανά η τηλεόραση του τηλεοπτικού σταθμού του ΚΚΕ «902»
Μετά την αποκάλυψη της πίεσης των καναλαρχών προς την κυβέρνηση για να την ωθήσουν στην αφαίρεση της τηλεοπτικής άδειας του «902» σταθμού του ΚΚΕ και την απασχόληση των ΜΜΕ και των blog (σχετικές και οι αναφορές του ISTOLOGIOU G. MOSXOU),
προκειμένου να μην συμβεί το… αναπάντεχο που δεν συνέβη όταν οι μεγαλοκαναλάρχες και εκδότες λειτουργούσαν τα κανάλια του επί χρόνια χωρίς άδεια, το κόμμα αποφάσισε την επαναλειτουργία του σταθμού.

Σε ανακοίνωση της διεύθυνσης της «Ραδιοτηλεοπτικής 902», που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο του «Ριζοσπάστη» καταγγέλλεται ότι «τις τελευταίες ημέρες ξεδιπλώνεται μια πολύμορφη επιχείρηση, με στόχο την αφαίρεση της άδειας της τηλεόρασης του "902", με πρόσχημα την αναστολή της εκπομπής τηλεοπτικού προγράμματος».

«Είναι μια επιχείρηση ολοφάνερα και προκλητικά επιλεκτική, αφού σε καμία ανάλογη περίπτωση μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν παρόμοιες συνέπειες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση που καταλήγει:
«Η τηλεόραση του "902" έχει κερδίσει στην πράξη την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και θα την υπερασπισθεί με κάθε τρόπο και για το σκοπό αυτό ξεκινά και πάλι την εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος».

Έτσι ο Ν. Χατζηνικολάου μένει εκτός τηλεοπτικής αγοράς, το ΚΚΕ δεν αποκτά το πολυπόθητο κονδύλι των 7 εκατομμ. ευρώ, αντίτιμο του σταθμού και απομένει να ξεκαθαριστεί το τοπίο όσον αφορά τους εργαζομένους, τα χρέη προς αυτούς και φυσικά την παροχή εγγυήσεων προς το συνδικαλιστικό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: