ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Αδώνεως Γεργιάδου τω αναγνώσματι - Τα είπε και ξέσκασε το παιδί!

Την ώρα που συγγράφει το βαρυσήμαντο διάγγελμά του προς τον λαό των ακροδεξιών ναζιστικών μιασμάτων! Όρθιος ο φυρερίσκος Μιχαλολιάκος περιμένει να το παραλάβει για να το εκφωνήσει!



Βρε καλώστονε τον Άδωνι μας! Καιρό είχε να μιλήσει. Από το 2012. Και τι είπε; Διαβάστε!


Ευθύνες στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, επέρριψε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα... πριν  πέντε χρόνια, στο κέντρο της Αθήνας το 2008, αλλά και το «οπλοστάσιο» από αδειανά μπουκάλια μπύρας που βρέθηκε έπειτα από έφοδο της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ. Όπως και για τη σύλληψη 16ρηδων.
«Είστε το κόμμα των κουκουλοφόρων», τόνισε ο Άδωνις, απευθυνόμενος στην λογοτέχνισσα Νάντια Βαλαβάνη, του ΣΥΡΙΖΑ ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος θα ζητήσει να καθίσει «στο σκαμνί ο Τσίπρας για τα καμένα μαγαζιά» του 2008.
Ακόμα, τά ’βαλε και με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Μετά από όσα είπε ο Π. Σκουρλέτης για τις μολότοφ και τις μάσκες στην ΑΣΟΕΕ, να κάνουμε προκαταρκτική για ποινικές ευθύνες του Τσίπρα, που καλύπτει τους κουκουλοφόρους που καίνε τα μαγαζιά και τα πανεπιστήμια», ζήτησε ο Αδωνάκος μας.
Τα είπε και ξέσκασε το παιδί!

Και οι συντρόφοι του της ΧΑ

Σε αγαστή συνεργασία οι ακροδεξιοί τύπου Άδώνεως Γεωργιάδου που βρήκαν κατάλυμα στη ΝΔ. με τα ναζιστικά μιάσματα της ΧΑ βάλλον κατά του συστήματος που τα εκθρέφει, ζητώντας παράλληλα ευθύνες από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής όχι μόνο για Ευ. Βενιζέλο και Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και για τον Γ. Παπανδρέου ζητεί η ΧΑ κατηγορώντας τη ΝΔ, τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ για συγκάλυψη της διαφθοράς. «Ας είναι αυτό το πρώτο βήμα για ξεκαθάρισμα του πολιτικού σκηνικό της χώρας από τους απατεώνες και τους διεφθαρμένους», τονίζει το ναζιστικό φιλοχιτλερικό μίασμα.
 «Η βρωμιά και η δυσωδία της λίστας Λαγκάρντ έχουν καλύψει ολόκληρο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, από τη συγκυβέρνηση μέχρι τη δήθεν αντιπολίτευση της αριστεράς. Οι υπόγειες διαδρομές, οι δοσοληψίες και τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια που παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ από την ημέρα που μυρίστηκε εξουσία είναι πλέον ολοφάνερα», υπογραμμίζει.
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει αυτή η κορόνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ που πήρε 27%; Που θα πάει, δεν θα μιλήσει η Αλέκα; Θα το θυμηθώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: